Letos na Štěpána jedeme!


Letos na Štěpána jedeme!

 

      Vánoční splutí Otavy letos pokračuje dvanáctým ročníkem – historie vánočního splouvání Otavy, kterou začal psát kytarový virtuos Lubomír Brabec spolu s majitelem půjčovny lodí Otava v Sušici, se datuje od roku 2007. Nápad dvojice nadšených vodáků „sjedeme si mezi svátky Otavu“ se ujal, rozkřikl, a postupně se z něj stala vodáky (nejen) vyhledávaná a očekávaná akce. Po dvou letech a přibývajících zájemcích se pořadatelé a přátelé dohodli, že tedy rok 2009 bude oficiálně prvním, veřejným, ročníkem.

 

     Od té doby se tradice Vánočního splouvání Otavy s Lubomírem Brabcem drží a těší stoupající oblibě, byť i ji postihly roky nelehké (a ne kvůli nedostatku ‚vánočního‘ počasí), kdy se prostě „nejelo“…

 

      To už ale překonal loňský rok a letos tradice pokračuje – na vánoční Otavu se můžete vydat s pádlem v ruce, nebo alespoň přijít, před svatoštěpánskou husičkou, z břehu povzbudit nadšence, kteří více či méně zjistí teplotu prosincové řeky v úseku Sušice – Čepice.

 

      Přijďte, na oficiální XII. ročník zjistit, co si letos Otava pro vodáky připraví – o dobrou náladu a překvapivé momenty není nikdy nouze!

 

-tz-


{jcomments off}