26. roč. závodu Veselský pohár ve SG

26. roč. závodu Veselský pohár ve SG – 21.4.2018

 

     Druhého jarního závodu ve sportovní gymnastice žen ve Veselí nad Lužnicí se zúčastnilo také 7 děvčat z Vimperka. Ve sportovní hale u řeky Lužnice se s velkým nadšením bojovalo o krásné poháry v klasickém čtyřboji (prostná, kladina, bradla a přeskok). Jeden se podařilo získat i vimperským gymnastkám. Odvážela si ho Tereza Hadová za druhé místo v kateg. VS 0B. Na třech nářadích byla oceněna známkou nad 18 bodů, což je velice slušný výkon. V téže kategorii Anna Kotrlíková skončila na pěkném 4. místě, Kristýna Niedobová se radovala z 5. pozice. Sára Pulcová (6.m.) a Rozálie Szabová (8.m.) soutěžily poprvé na krajském závodě. Obě se velice snažily a mile překvapily svým projevem.

     V kategorii nejmladších gymnastek VS 0A závodilo celkem 17 děvčat. Talentovaná vimperská závodnice Viktorie Ollé opět nezklamala. Předvedla krásné sestavy a konečné 7. místo je vynikajícím úspěchem.

     Lucie Hermanová (12.m.) v kategorii VS 4C měla nejsilnější konkurenci. Všem přítomným dokázala, že i na Šumavě se dá sportovní gymnastika slušně trénovat.

 

{gallery}vimperk/2018/04_duben/gymmm{/gallery}

 

Marie Kotlíková

předsedkyně oddílu SG

TJ Šumavan Vimperk,z.s.

 

123

 

 

{jcomments off}