Sušičtí nezvládli derby v Klatovech

Ani na osmý pokus se nepodařilo sušickým hráčům prolomit smůlu a ani s derby v Klatovech nepřidali na své konto žádný bod. První půle se nesla ve znamení neproměněných šancí na obou stranách, přesto se klatovským podařilo ve 27. minutě skórovat . Ve druhém poločase se už sušičtí na nic zásadnějšího nezmohli a tak soupeř trestal. V 80. minutě přidal druhý gól Kaas a tři minuty před závěrečným hvizdem zpečetil skóre z penalty Janda.

 

SK Klatovy 1898 : TJ Sušice A   3: 0  ( 1 :0 )

 

Branky: 27. Pavlovič Daniel, 80. Kaas Václav, 87. Janda Martin(PK)

Rozhodčí: Langmajer Lukáš – Pastyřík Vladimír, Špindlerová Zuzana. ŽK 1:3. 

Diváků 260.   

   

Další zápas sušického áčka se odehraje v neděli 9. října od 16.00 na sušickém stadionu, kde se představí FK Admira Praha.

 

 

 

Další vysokou výhru si na své konto připsali hráči sušické rezervy v utkání šestého kola okresního přeboru, za oběť jim tentokráte padli hráči předposledních Běšin. Sušičtí navíc dohrávali utkání od 70. minuty o deseti, když své nervy neovládl Halas a po udeření protihráče musel pod sprchy.

 

TJ Sušice B : Sokol Běšiny   6 : 1 ( 4 : 0 )

 

Branky: 3. Blažek Lukáš (pen.), 12. Čanecký Jan, 17. Badarau Stefan-Aurel, 44. Čanecký Jan, 53. Hanula David, 65. Hanula David – 84. Petrželka František

Rozhodčí: Lojík Václav – Pena Miroslav, Marek Pavel ,ŽK 1:2, ČK 1:0 (69. Halas Marek).

Diváků 40.

 

 

Jako den a noc vypadají v poslední době výsledky sušických „celtics“. Po téměř rekordní výhře z minulého kola tentokrát neuspěli v utkání se sousedem v tabulce – celkem Hor Matky Boží a odvezli si domů sedmigólový příděl.

 

Hory Matky Boží : TJ Sušice C   7 : 0   ( 4:0 )

 

Branky: 22. Prokop Michal (pen.), 25. Chudý Josef, 38. Chudý Josef, 43. Bernard Luděk, 57. Chudý Josef, 72. Bernard Luděk, 80. Chudý Josef,

Rozhodčí laik 

Diváků 80

 

 

(doc)