Dva útočníci popravili Sušici za 45 minut

Ostudný debakl utrpěli hráči sušického áčka v zápase 9. kola divize s Admirou Praha. A co víc, o góly se podělili jen dva hráči soupeře a stačil jim na to pouze první poločas. Sušická obrana nezvládla vstup do utkání a už v páté minutě to bylo 0:2. Další branky následovaly v krátkém sledu a v poločase to bylo 0:7 – pětkrát se trefil Nádeníček, dvě trefy přidal Mošna. Snad naštěstí pro domácí byl Nádeníček střídán v 53. minutě a tak druhá půle už žádnou další branku nepřinesla. Prozatimní podzimní vystoupení sušického áčka tak zatím vypadá tristně. Po devíti odehraných kolech nula bodů, skóre 4: 37 a beznadějně poslední místo.

 

TJ Sušice A : FK Admira Praha   0:7 ( 0:7)

 

Branky: 3. Nádeníček Bohumil, 10. Mošna Jiří, 5. Nádeníček Bohumil, 30. Mošna Jiří, 12. Nádeníček Bohumil, 23. Nádeníček Bohumil, 42. Nádeníček Bohumil

Rozhodčí: Kouba Štěpán – Matyš Jakub, Simbartl Václav. ŽK 4:2 

Diváků 170.

 

Další utkání odehrají sušičtí fotbalisté v sobotu 15. října na hřišti FC Rokycany.

 

 

 

Výrazně větší radost přinášejí sušickým fanouškům výsledky sušické rezervy. V 7. kole okresního přeboru bylo na programu utkání s Duklou Janovice. Sušičtí dlouho sahali po třech bodech , až ve druhé minutě nastavení se podařilo domácím srovnat a tak se šlo na penalty. Sušičtí střelci byli přesnější a proto si sušická rezerva odvezla i rozdílový bod.

 

Dukla Janovice : TJ Sušice B   2:2 ( 1:2) PK 2:4

 

Branky: 11. Diviš Roland (pen.), 92. Urban Miroslav – 17. Blažek Lukáš, 21. Hanula David.

Rozhodčí: Simbartl Václav, hráno bez karet.

Diváků 40.

 

Po několika divokých výsledcích se uklidnili hráči sušických „celtics“. V bezbrankovém utkání s Milčicemi se jim podařilo uhájit domácí neporazitelnost, navíc si ještě připsali rozdílový bod za vyhraný penaltový rozstřel.

 

TJ Sušice C : TJ Milčice   0:0   PK 3:2

 

Rozhodčí: Javorský Josef, ŽK 1:1.

Diváků 20.

 

 

 

(doc)