Skvělý začátek, špatný konec

Jako blesk vlétli do zápasu desátého kola divize v Rokycanech hráči sušického áčka. Už ve 2. minutě utkání se prosadil Klíma. Jenže střelecký prach poměrně záhy zvlhnul. Sušičtí hráči nedokázali udržet nastavené tempo a v 18. minutě soupeř srovnal. Následoval víceméně tradiční obraz hry sušických, další trefy soupeře přišly ve 21. a 26. minutě. Ani ve druhém půli se obraz hry výrazněji nezlepšil, soupeři se povedlo přidat ještě jednu branku a tak ani západočeské derby neskončilo úspěchem áčka.

 

FC Rokycany : TJ Sušice A    4 : 1  ( 3:1 )

 

Branky: 18. Jindřich Petr, 21. Král Ondřej, 26. Skopový Daniel, 71. Končal Jan – 2. Klíma Tomáš.

Rozhodčí: Matyš Jakub – Štuk Jaromír, Košan Martin. ŽK 0:1. 

Diváků 120.

 

V neděli 23. října od 15.30 se na sušickém stadionu představí 1.FC Karlovy Vary.

 

Výraznou výhru si na své konto připsali hráči sušické rezervy. V 8. kole okresního přeboru si vyšlápli na hráče Měcholup a poslali je domů s“kanárem“. O branky se spravedlivě podělili Badarau a Čanecký. Tímto výsledkem se  sušičtí přiblížili na rozdíl jednoho bodu třetímu místu v tabulce.

 

TJ Sušice B : TJ Měcholupy

 

Branky: 9. Badarau Stefan-Aurel, 12. Čanecký Jan, 22. Čanecký Jan, 34. Badarau Stefan-Aurel, 41. Badarau Stefan-Aurel, 65. Čanecký Jan

Rozhodčí: Koura Radim – Bína Roman, Petrželka František; hráno bez karet,

Diváků  60.

 

 

První bod z venkovního zápasu si přivezli celtics z Hradešic. Po vyrovnané první půli, kdy oba soupeři zaznamenali po jednom zásahu, se druhá půle nesla ve znamení zvýšeného tlaku domácích. Sušická obrana byla však tentokrát neprostupná a tak utkání skončilo smírem. V penaltovém rozstřelu se pak radoval domácí tým.

 

Sokol Hradešice B  :  TJ Sušice C    1 : 1  ( 1:1 ); PK  3 : 2

 

 Branky: 29. Liška Jan – 16. Vaněk Libor

Rozhodčí: Dušek Václav, ŽK 0:1. 

Diváků 40.

 

 

(doc)