Zloději? Nekonečný příběh …

Policejní statistiky nebudou mít nikdy konec, protože ani zloději nemají nikdy “po szóně”.  V každém ročním období, v každém měsíci i dni přibývají stohy záznamů o trestné činnosti. Z posledních případů šetření krádeží na Klatovsku:

 

Zloději stačil během dvou minut způsobit škodu za více než jedenáct tisíc korun

DLOUHÁ VES – Z kiosku na hřišti odcizil cigarety a peníze.

     Dne 18. října 2016 přijali policisté Obvodního oddělení Sušice oznámení o krádeži cigaret na hřišti v obci Dlouhá Ves. Dosud neznámý pachatel týž den v době od 00:27 hodin do 00:29 hodin rozbil okno kiosku a ukradl z něj krabičky cigaret za sedm tisíc korun a dále finanční hotovost. Celková škoda se vyšplhala na 11 800 korun. Policisté provedli ohledání místa činu, šetření v okolí a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Po pachateli, kterému hrozí až dvouletý trest odnětí svobody, intenzivně pátrají.

 

Muž byl okraden – pozor na podvodníky vydávající se za zástupce různých firem!

SUŠICE – Do bytu mu přišla cizí žena nabídnout změnu smlouvy na energie. Po jejím odchodu zjistil, že mu chybí peníze.  

     Dne 17. října 2016 zahájili sušičtí policisté na základě přijatého oznámení úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Třiašedesátiletý muž policistům v oznámení sdělil, že týž den po čtrnácté hodinu mu nějaká žena nabízela změnu smlouvy na odběr elektrické energie. Po jejím odchodu zjistil, že z kuchyně mu zmizelo pět set euro. Policisté provedli ohledání místa činu. Po pachatelce intenzivně pátrají, v případě odhalení jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

 

-p cr-

{jcomments off}