hokej

Okresní přebor Strakonicka v ledním hokeji – dohrávka

HC HORAŽĎOVICE :TJ SUŠICE   4:7  (2:1)(0:2)(2:4)

 Odložený zápas č. 37, který se měl původně hrát 29. 12. ve Strakonicích se nakonec odehrál v neděli 6.1.2013 na ZS v Sušici, kde jako domácí HC  Horažďovice nastoupili proti (hostům) z TJ Sušice.Zápas na sušickém ledě začali lépe horažďovičtí, kteří se z 1. útoku ujali vedení 1:0 brankou Košatky.

Sušičtí odpověděli v 11. minutě gólem Pokorného po as. Šmrhy, jenže ještě v téže minutě zvýšil na 2:1 Rataj,a tak skončila 1. třetina 2:1 pro “domácí” HC Horažďovice. Od 2.třetiny už byli lepší sušičtí, když otočili skóre brankami P.Lembergera po as.Zahálky a Murcka a gólem v oslabení Murcka  as. Šmrha.

Poslední třetina byla jednoznačně ve znamení domácích, když nejprve zvýšili na 4:2 v 42.min. gólem Zahálky as. P.Lemberger, poté přečkali pětiminutové oslabení při vyloučení Korala, který dostal trest 5+20min. Oslabení sušičtí ale závěr zvládli, třemi góly se zaskvěl Tomáš Holý, když mu přihrával nejprve Jarmil Murcko, poté opět Murko a P.Lemberger a na 7. gol opět P.Lemberger. Horažďovičtí  se v závěru zmohli jen na korekci skóre, když se trefili Lukáš Sosna a Přerost.

Sestava Sušice: Šlais-M.Lemberger,Blažek,  Zahálka,Šmrha, Pokorný,Koral, Ryšavý, P.Lemberger,Holý, Murcko

Vyloučení: Domácí:7x 2min

                   Hosté    7x 2min , 1x 5+20 min

Rozhodčí :Vacek ,Štěrba , Veverka

Další utkání sehrají sušičtí na ZS v Sušici v netradičním čase v sobotu 12.1.2013 ve 12:30  proti tradičnímu soupeři Start  Luby.