Tragických deset minut rozhodlo o zápase

Poněkud obehraná písnička výkonů sušického áčka má další smutnou sloku. Tentokrát se pod ní podepsal lídr divizní tabulky, fotbalisté Karlových Varů. Sušičtí fotbalisté  celkem zvládli 70 minut zápasu – skóre bylo pouze o jednu branku. Dokonce se objevily i nesmělé pokusy o vyrovnání, bohužel bez kýženého efektu. Početná divácká obec si možná už optimisticky začínala myslet, že dneska se to snad nějak zvládne, když tu soupeř  v rozmezí deseti minut hned šestkrát udeřil, takže výsledkem byl další hokejový debakl, ve kterém hned dva hráči soupeře zaznamenali hattrick.

 

TJ Sušice A  : 1. FC Karlovy Vary    1 : 8  ( 1:2 )

 

Branky: 23. Varga Imrich – 17. Psohlavec Martin, 33. Geňo Marian, 72. Staněk Jan, 74. Geňo Marian, 76. Psohlavec Martin, 81. Psohlavec Martin, 82. Geňo Marian, 83. Dřížďal František. 

Rozhodčí: Hrkal Václav – Babka Ondřej, Cihlář Jan, hráno bez karet.

Diváků 155.

 

Snad nejsnažší soupeř čeká na sušické áčko v následujícím kole. V sobotu 29. října od 10.15 se utkají s fotbalisty předposledního Českého Krumlova.

 

Zápas se tentokrát příliš nevydařil ani hráčům sušické rezervy , kterým pro změnu nevyšel vstup do utkání, v 7. minutě už prohrávali o dvě branky. I přes usilovnou snahu se jim nepodařilo lépe hrajícího soupeře gólově dotáhnout.

 

SOKOL Hradešice : TJ Sušice B    4 : 2   ( 2:0 )

 

Branky: 2. Buchta Michael, 7. Buchta Michael, 52. Melka Jakub, 72. Nováček Tomáš – 63. Badarau Stefan-Aurel, 81. Kindelmann Lukáš. 

Rozhodčí: Marek Pavel,  ŽK 1:3

Diváků 60.

 

Domácí neporazitelnost zatím stále drží hráči sušických „celtics“ a potvrdili to i v zápase  9. kola IV. třídy s předposledními Nalžovskými Horami. Sušičtí s přehledem přehráli soupeře, který hrál od 20. minuty o deseti, hattrick zaznamenal sušický Richard Rovňan.

 

TJ Sušice C  :  SOKOL Nalžovské Hory   4 : 1  ( 2:0 )

 

Branky: 30. Kratejl Petr, 34. Rovňan Richard, 48. Rovňan Richard, 75. Rovňan Richard – 61. Sládek Dominik.  

Rozhodčí laik, ŽK 1:0, ČK 0:1 (20. Přerost Stanislav).

Diváků 40.

 

 

(doc)