Jsme tady!

Děti by měly dostat od svých rodičů dvě věci: kořeny a křídla. Kořeny směřující do minulosti a křídla, volnost a svobodu, mířící k zodpovědné budoucnosti. (J. W. Goethe)

 

 

Mámina radost a tátovo potěšení

 

vitani anonce

Desítky dětských kočárků v přízemí sušické radnice  dávaly jasnou odpověď, co že to tu  bylo ve dvou dnech uplynulého týdne za slavnosti. Vítání  nových občánků do života Sušice je krásnou tradicí, která léty nezapadá. Právě naopak. V posledních letech si ji i mladí rodiče dokážou, spou se svými ratolestmi, užít.

 

Předsedkyně Sboru pro občanské záležitosti Jaroslava Holečková a matrikářka Alice Primasová pozvaly k malé slavnosti na sušické radnici rodiče celkem  43  dětí. Ne všichni, pravda, přišli, ale ti co nechyběli zážitku  určitě nelitovali. Silná byla podpora ze strany sourozenců, tet a strýců, babiček, dědů a rodinných přátel, kteří si slavnostní okamžik nenechali ujít.

 

img 0327  img 0322

 

Radost a  sluníčko vnesly do obřadní síně na radnici děti z mateřinky ve Smetanově ulici se svým veselým pásmem. A   po  krátkém projevu a přání pevního zdraví, sil a odvahy ke zvládnutí nových rolí, nastal pro rodiče čas na zápis do pamětní knihy, převzetí drobného dárku pro miminka a  foto v historické kolébce.

 

Že jim to ale všem slušelo!

 

Vítáme  do života Sušičanů tyto nové občánky:


Jiří Makrlík, Zdeněk Kotal, Elisabeth Šmídhámerová, Veronika Korcová, Leontýna Neužilová, Kryštof Pargač, Viktorie Anna Švecová, Kryštof Hozman, Nikoletta Štěpánová, Jan Procházka, Sandra Babánková, Lucie Melková, Matěj Španěl, Maxmilián Adamec,  Pavel a Matyáš Kůsovi, Marta Kašková, Leontýna Kratochvílová, David Švrčula, Lukáš Pohořal, Stanislav Kačírek, Kryštof Košťál, Petr Bachroň, Adéla Pekhartová, Matěj Rendl, Ladislav Vrátil, Matěj Vošalík, Michaela Mohrbachová, Pavel Kůrka, Laura Vlková, Alexandr Tutu, Elisabeth Kmenová, Lukáš Marek, Štěpán Matějka, Marek Ninger, Ema Habásková, Daniel Maxmilián Pokorný, Kryštof Harant, Natálie Oláhová, Kristýna Kozová, Anna Lisá, Martin Bartovanec, Mikuláš Petřík.

 

{gallery}susice/2016/10_rijen/male/{/gallery}

 

 

Rodičům upřímně gratulujeme k jejich maličkému velkému štěstí,  jim i dětem přejeme hlavně pevné zdraví, radost  a pevný rodiný kruh, v němž každý člen rodiny vždy najde bezpečí, lásku, sílu a pochopení.

 

-as-

{jcomments off}