Dnes si škrtneme tajemně a v lesích

Často se dnes mluví o místech magických, plných  nevysvětlitelné energie, proudění pozitivních a negativních vlivů… Patříte mezi ty, kteří takové věci dokážou vnímat a dokonce je i ve svůj prospěch využívat, na které přírodní energie působí, nebo  jste zásadními odpůrci  “něčeho takového”?

 

Možná vaše přesvědčení změní, nebo zásadně ovlivní  dnešní  hosté  talkshow v sušickém kině – Škrtněte si, prosím, dnes bude  opravdu tajemné, magické, přírodní i lidské. Hosty  Radka Nakládala dnes budou dva Pavlové: 

známý psychotronik, fotograf a badatel  Pavel KOZÁK

a ředitel Správy Národního parku Šumava Pavel HUBENÝ.

 

Už vás napadá,  co společného tito pánové mohou mít? Přijďte se dnes večer přesvědčit, jestli je to pravda. Přijďte se dozvědět něco více o věcech mezi nebem a zemí a zemí a člověkem….

Vstupenky  budou tradičně slosovány o zajímavé ceny –  dnes ceny plné energie!

 

15.11.skrt listopad

 

————————————————————————————————————————————————-

pavel kozák

Ing. Pavel Kozák

 

(* 8. 4. 1943) – vychází ve své práci z odkazů zanechaných našimi předky v zemích Západu a Blízkého Východu, ať v oblasti uchopitelné smysly, mimosmyslovým vnímáním nebo duchovními prožitky.

 

Zkoumá povahu míst, kde člověk žil a žije a prostředky, kterými je přizpůsoboval svým potřebám. Také filosofické základy, jež určovaly způsob jeho života, nebo aspoň jeho ideální obraz. Z energií a sil, které jsou ještě dnes patrné kolem nás, rekonstruuje pomocí psychotroniky prastaré rituální postupy mající praktický význam pro dnešní lidi a objevuje krajiny, které měly a opět mohou mít dobrý vliv na jejich bytí.

 

Předmětem jeho práce byla postupně energetická místa, megalitické stavby a astrální bytosti, především komunikace s duchovními bytostmi. Jeho cesta vede z krajiny a jejích energií k poznatkům o světě a jeho prostorech, zčásti v průběhu věků zapomenutých.

 

Důsledná činnost v oblasti alternativních energií přivedla Pavla Kozáka k poznávání prostorů a jejich vlastností, podstaty fenoménu tzv. grálu a podoby světa, která byla určitým způsobem chápána některými našimi dávnými předchůdci v gnostické nauce. Dospěl k názoru, že pokračování existence alespoň části lidstva je vázáno na změnu postoje ke světu, důvodům jeho bytí a úloze člověka v něm.

 

V cestě jedince k duchu spatřuje hlavní možnost budoucího bytí lidstva. Nikoli však v pasivním přijímání duchovních prožitků, ale v touze po získání příležitosti k pomoci této civilizaci a celému světu, hmotnému i duchovnímu. Proto klade důraz na duchovní povýšení jedince a získání reálných schopností, které toto povýšení umožňuje.

 

Protože potřebné informace jsou k dispozici či přicházejí nejrychleji prostřednictvím zvláštních míst v krajině, jsou jejich energie pro vývoj člověka stále důležité. Pavel Kozák vidí tedy jako prospěšné pokračování seminářů Energie krajiny,se kterými před léty započal. Právě v nich také upřednostňuje rozvoj schopností jedince před skupinovým řešením věcí.

 

Otázky týkající se světa, jeho charakteru a zákonitostí, přesunul do duchovní školy Aktuální proměna člověka a světa, jež navazuje na tzv. moudrost Sofie Pistis, významnou zvláště v současné době proměn civilizace. Sleduje i události, týkající se změn lidského vědomí a přechodu lidstva do nového cyklu vývoje.

(zdroj info)

———————————————–

 

hubený pavel
Mgr. Pavel HUBENÝ 

 

(* 13. 4. 1963) – klatovský rodák, geograf, manažer, malíř a spisovatel.

 

Vystudoval ekonomickou a regionální geografii na Přírodovědecké fakultě UK. Od roku 1993 pracoval na Správě jako vedoucí CHKO Šumava a 1. května 2014 byl jmenován ředitelem Správy NP a CHKO Šumava.

—{jcomments off}