policie nove

Utonulého muže našli ve čtvrtek odpoledne

Utonulý muž na Čeňkově pile

KAŠPERSKOHORSKO – Ve vodním toku byl ve čtvrtek dopoledne nalezen muž, který nejevil známky života. 

     Oznámení o nálezu těla ve vodním toku přijali policisté ve čtvrtek 24. listopadu letošního roku. V obci Čeňkova Pila na Sušicku byl v náhonu vodní elektrárny před jedenáctou hodinou dopoledne nalezen občanem utonulý muž. Na místo se dostavili hasiči, zdravotníci, policisté a byl přivolán i koroner.

Policisté zjistili totožnost třiatřicetiletého muže z Domažlicka a dále zkoumají okolnosti utonutí. Nebylo zjištěno cizí zavinění a u zemřelého byla nařízena zdravotní pitva.

 

—-

 

Výtržnictví

HORAŽĎOVICE – Při jízdě po silnici měl být řidič sanitky ohrožen vozidlem. Druhý řidič jej fyzicky napadl. 

        Ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinu výtržnictví dvaapadesátiletý muž z obce u Horažďovic. Dne 9. listopadu jel s vozidlem a vyjížděl z areálu firmy na ulici Strakonickou, směrem do centra města. V uvedenou dobu jel řidič se sanitním vozidlem po hlavní komunikaci, též směrem do centra. Řidič s osobním vozidlem dával přednost vozidlu jedoucímu po komunikaci, vyjel z místa ležícího mimo hlavní silnici a zajel do jízdního pruhu. Řidič sanitky dvacetiletý muž se cítil být ohrožen, vjel před ním jedoucí vozidlo, vystoupil a šel k druhému řidiči, který jej fyzicky napadl. Řidiči po potyčce opět nasedli do svých vozidel, z místa odjeli a případ byl oznámen svědky na policii. Zraněný dvacetiletý muž se následně nechal lékařsky ošetřit, pracovní neschopnost u něho nenastala.

 

Náraz vozidla do stromu

KLATOVSKO – Ve čtvrtek večer narazila řidička do stromu

        Ve čtvrtek 24. listopadu okolo 21.45 hodin jela třiadvacetiletá žena z  Karlovarska s vozidlem Peugeot 206 po silnici I. třídy číslo 22 ve směru od obce Malý Bor na Klatovy. Při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy, na mokré vozovce dostala s vozidlem smyk, vjela vpravo mimo vozovku a přední částí vozidla narazila do stromu.

Řidička utrpěla zranění, kdy byla převezena do nemocnice v Klatovech k ošetření a následně propuštěna. Dechová zkouška byla u řidičky s negativním výsledkem. Odhadnutá hmotná škoda činí 40 tisíc korun. Policisté zadrželi osvědčení o registraci vozidla.

– p cr-

{jcomments off}