Počasí & nehody

CELKEM se ve středu 4. ledna stao v P0lzeňském kraji 12 nehsod evidovaných Poicií ČR. Byli při nich zranění tři lidé lehce, cellková váše škod je předběžně odhadnuta na  zhruba 540 tisíc korun.

 

—————–

KLATOVSKO DNES:

8.10 hod. – dopravní nehoda se stala  na silnici č. 1719 u obce Chlistov okres Klatovy, předpokádaná uzavírka jdnoho směru silnice do 10,15 hod, při nehodě osobního vozu nebyly zraněné žádné osoby, průjezd místem události se zvýšenou opatrností!

 

 

KLATOVSKO Skončil v příkopu – včera odpoledne vjel řidič s vozidlem po smyku do silničního příkopu. 

     V pondělí 2. ledna 2017 těsně před půl čtvrtou odpoledne jel 22letý řidič z Klatov s vozem Š Octavia po silnici II. třídy číslo 191 od Janovic nad Úhlavou na Klatovy. Při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy, kdy se dostal s vozidlem do smyku, vjel vpravo mimo komunikaci a havaroval. Při dopravní nehodě řidič utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice v Klatovech. Dechová zkouška byla u řidiče provedena s negativním výsledkem. Na vozidle byly osazeny zimní pneumatiky s odpovídající hloubkou dezénu. Hmotná škoda je odhadnuta na 10 tisíc korun.

 

KOLINECKO – Řidič se s vozidlem otočil na střechu a zůstal mimo komunikaci. Byl převezen se zraněním do nemocnice. 

      V pondělí 2. ledna 2017 krátce po půl druhé odpoledne jel padesátiletý muž z Plzně, s vozidlem Citroën Saxo, po silnici II. třídy číslo 187 ve směru od Kolince na Klatovy. Za obcí Kolinec po projetí pravotočivé zatáčky dostal s vozidlem smyk a havaroval vlevo mimo komunikaci, kde se auto převrátilo na střechu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče, který byl převezen do nemocnice v Sušici. Zkouška na přítomnost alkoholu v dechu u řidiče byla negativní, vozidlo bylo  vsprávně vybaveno pro zimní provoz, nicméně po prohlídce vozidla policisté zadrželi osvědčení o registraci vozidla

Hmotná škoda činí 15 tisíc korun.

 

– p cr-