Škrtněte si, prosím: ring volný!

Legendární český boxer Rostislav Osička a proti němu v jevištním ringu sušického kina  Freddie Mercury (Peter Paul Pačut). Takové je složení dnešních hostů  zábavné talkshow Radka Nakládala Škrtněte si, prosím.

 

skrt leden anonce

 

Už 4. narozeniny slaví pořad, který si za dobu svého trvání získal stovky příznivců.  Setkali se s hosty zajímavými, zvláštními,  umělci, sportovci, osobami duchovními i ryze světského povolání… Sušice měla čest hostit řadu osobností, které si i díky pořadu Radka Nakládala do srdce Šumavy našly cestu.

 

Přijměte pozvání na dnešní program a  v příjemném prostředí sušického kina si užijte pohodový večer.

 

skrt leden narozeniny

 

 

 

Moderátorovi, pořadu, hostům i věrným divákům přeje  mnoho dalších úspěšných,

inspirativních pokračování také redakce

logo šumava, mediální partner programu.

 

***

Rostislav Osička – tvrďák s ocelovými pěstmi a duší malíře

V mládí se věnoval profesionálnímu boxu,  stal se mistrem Evropy ve střední váze, na svém kontě má přes 200 medailí a přes 350 zápasů. Nyní box trénuje ve fitness centru BBC a již několik let patří mezi jeho velké koníčky malování.
Má za sebou několik výstav a jeho díla si získávají četné příznivce. Čas od času si zahraje nějakou menší roli ve filmech nebo reklamách.

***

Peter Paul Pačut – Freddie Mercury ze Slovenska

Je považován za nejlepšího evropského protagonistu hitů skupiny Queen – “evropský Freddie Mercury”
Peter Paul Pačut se osobně setkal se skupinou QUEEN. Jako jedni z nejlepších revivalů kapely QUEEN zpívali i pro královnu Alžbětu II. Peter Paul účinkoval v 25 zemích světa. V zahraničí také převzal různé ocenění za interpretaci hitů skupiny QUEEN.

 

{jcomments off}