Úspěch pro Šumavské bylinné lázně

V Brně opět ocenili nejlepší projekty v turismu

Na veletrzích GO&REGIONTOUR byli vyhlášeni vítězové soutěže Velká cena cestovního ruchu 2016/2017

 

 

Na závěr prvního dne mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO&REGIONTOUR byla na brněnském výstavišti slavnostně předána ocenění v soutěži Velká cena cestovního ruchu. V desátém ročníku prestižní ankety hodnotila odborná porota elektronické projekty v oblasti cestovního ruchu, propagační kampaně, turistické produkty či lázeňské a wellness balíčky. Oceněn byl také nejlepší startup projekt v cestovním ruchu. Široká veřejnost pak stejně jako v minulých letech rozhodla o vítězi v kategorii Cestovní kancelář roku.

 

 

vccr 4

 

 

Smyslem soutěže Velká cena cestovního ruchu je každoročně upozornit na výjimečné projekty z různých segmentů turismu a poukázat na atraktivní novinky z oboru. Vyhlašovatelé z vydavatelského domu C.O.T. media a ze společnosti Veletrhy Brno chtějí soutěží přispět ke zkvalitnění nabídky a úrovně služeb v cestovním ruchu České republiky.

 

 

 

V jubilejním desátém ročníku Velké ceny cestovního ruchu jsme se rozhodli zachovat to nejlepší z minulých let a zároveň přistoupit k inovacím,“ komentuje posun soutěže jednatelka společnosti C.O.T. media Eva Frindtová a doplňuje: „S ohledem na vývoj trhu a rostoucí roli moderních technologií jsme upravili parametry některých soutěžních kategorií a nově přistoupili k ocenění nejlepšího startup projektu v cestovním ruchu.“

 

 

 

Hodnocení přihlášených projektů přitom měli na starost odborníci na slovo vzatí. „Stejně jako v minulých letech jsme do poroty přizvali odborníky na cestovní ruch, marketing, komunikaci i další obory,“ vysvětluje ředitel projektu GO&REGIONTOUR společnosti Veletrhy Brno Miloň Mlčák a dodává: „Cestovní kancelář roku nám svými hlasy pomohli vybrat ti nejpovolanější, totiž zákazníci všech cestovních kanceláří působících na tuzemském trhu.“

 

 

 

Velkého úspěchu v soutěži dosáhly Šumavské bylinné lázně v Kašperských Horách. V kategorii Nejlepší turistický produkt získaly 2. místo a v kategorii Nejlepší lázeňský a wellness balíček, speciální cenu vydavatelství C.O.T. media za balíček nazvaný „On a Ona“ (Když v ráji pršelo). Ceny osobně převzal ředitel Šumavských bylinných lázní a Parkhotelu v Kašperských Horách Jaroslav Fischer. Ocenění je o to významnější, že na turistický produkt nebyly čerpány žádné finanční dotace, veškeré náklady s projektem, výstavbou a uvedením do provozu financoval z vlastních zdrojů majitel Parkhotelu Tosch a Šumavských bylinných lázní v Kašperských Horách JUDr. František Talián.

 

vccr 3

2. cena vccr vccr  lázeňský balíček

 

-tz sbl-

{jcomments off}