Katastr v Sušici končí za necelé dva týdny

Pracoviště katastrálního úřadu v Sušici končí, prostory využije Domov pro seniory

K 31. březnu 2013 končí oficiálně svoji činnost Katastrální pracoviště Sušice a od 1. dubna 2013 budou služby zajišťovány Katastrálním pracovištěm Klatovy, Kollárova 528.

 

Pracoviště v Sušici ukončí svoji činnost z technických důvodů 27. března, tedy uzavřeno bude už od  28. března.

 

K 28. březnu ukončí svou činnost Katastrální pracoviště Sušice. Lidé, kteří si budou chtít vyřídit záležitosti spadající pod KÚ tak budou muset jezdit na klatovské pracoviště, které bude zajišťovat služby pro Sušici a územní obvody obcí Budětice, Bukovník, Čímice, Dlouhá Ves, Dobršín, Domoraz, Dražovice, Frymburk, Hartmanice, Hlavňovice, Horská Kvilda, Hrádek, Kašperské Hory, Kolinec, Modrava, Mokrosuky, Nezamyslice, Nezdice na Šumavě, Petrovice u Sušice, Podmokly, Prášily, Rabí, Rejštejn, Soběšice, Srní, Strašín, Sušice, Velhartice, Žihobce, Žichovice.

 

Většinu oficiálních výstupů z katastru lze získat na kontaktních místech Czech POINT, orientační informace o parcelách, domech, bytech a stavu řízení v KN, s náhledem do map, včetně ortofoto pak zcela bezplatně na adrese www.nahlizenidokn.cuzk.cz.

 

Uvolněné prostory v dosavadním působišti sušického KÚ v budově na nábřeží využijí Sociální služby města Sušice pro vybudování nového oddělení domova pro seniory.

(red)