Policie žádá o pomoc při pátrání

Policisté Plzeňského kraje pátrají po 34letém Františku Klapkovi a žádají veřejnost o spolupráci

patrani klapka

František Klapka je hubené postavy, výšky 175 cm. Má krátké hnědé kudrnaté vlasy, krátký plnovous a zelenohnědé oči. Naposledy měl na sobě oblečeny šedé tepláky, červenou mikinu, tmavé pracovní boty a modrou čepici s kšiltem. Pohřešovaný byl naposledy viděn 23. března kolem 13.00 hodin v obci Komorno na jižním Plzeňsku, odkud odešel neznámo kam a do současné doby se nevrátil ani o sobě nepodal žádnou zprávu.

 

Policie žádá občany, aby veškeré informace k pohřešovaným nebo hledaným osobám sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu operačního odboru Policejního prezídia Policie České republiky pp.oo.operacni@pcr.cz.

 

Informace o hledaném muži  lze najít i na TOMTO ODKAZU  (v případě, že je odkaz neaktivní, bylo pátrání zrušeno)

– p cr-

 

Z policejního zápisníku:

Podnapilý muž byl převezen do protialkoholní záchytné stanice

SUŠICE – Ležel na chodníku opilý, pokálený a byl agresivní. 

  22. března 2017 v 21:15 hodin přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o tom, že na chodníku v ulici Americké Armády v Sušici leží muž. Policisté Obvodního oddělení Sušice ihned vyjeli na místo, kde se nacházel zjevně opilý, pokálený a agresivní muž. Jednalo se o šestasedmdesátiletého cizince, k němuž byl přivolán i lékař, který neshledal na muži žádné zranění. V přítomnosti lékaře a policistů muž odmítl dechovou zkoušku. Byl eskortován a převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. Sušičtí policisté případ zaevidovali jako přestupek proti veřejnému pořádku a dále se jím zabývají.

 

Muž vzbudil veřejné pohoršení

KAŠPERSKÉ HORY – Na náměstí opilý pokřikoval na lidi a žebral o peníze. Byl převezen do protialkoholní záchytné stanice.

25. března 2017 v 16 hodin přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o muži, který na Žizkovo náměstí v Kašperských Horách budí veřejné pohoršení. Na místo ihned vyjeli policisté z Obvodního oddělení Kašperské Hory, kteří zjistili, že se jedná o dvaatřicetiletého muže ve stavu silné opilosti. Pokřikoval na lidi kolem sebe, byl hrubý a žebral o peníze. Policisté jej vyzvali k dechové zkoušce. Ta byla s pozitivním výsledkem 2,47 promile alkoholu v krvi. Muž byl zajištěn a převezen do protialkoholní záchytné stanice. Případ byl zaevidován jako přestupek proti veřejnému pořádku.

– p cr-

{jcomments off}