Patříte k těm NEJ? Ověřte si to !

Nejen sami provozovatelé  restaurací, obchodů nebo jiných služeb, mají jedinečnou možnost si ověřit, jak  si vedou u svých zákazníků. A na druhou stranu všichni, kteří navštěvují  sušické podniky, firmy a obchody, mají možnost jim dát, nebo nedat, svůj hlas. Bude zajímavé zjistit, s kým jsme hodně spokojeni, nebo kdo naopak neuspěje…

 

 

NEJOBLÍBENĚJŠÍ SUŠICKÁ PROVOZOVNA ROKU 2017

STÁLE SE MŮŽETE HLÁSIT

 

Město Sušice prodlužuje příjem přihlášek do ankety o veřejností nejlépe hodnocenou sušickou provozovnu, kterou vyhlašuje ve spolupráci se Sušickým kulturním centrem. Ocenění bude uděleno v oblastech:

  • obchod

  • restaurační zařízení

  • ostatní služby

 

Veřejnost bude hlasovat pomocí SMS v termínu od 24. 6. 2017, kdy bude anketa vyhlášena na farmářských trzích, do 31. 8. 2017. Hlasovat se bude pro provozovny, které se do ankety samy přihlásí do 20. 6. 2017. Přihlášení soutěžící budou zveřejněni v Sušických novinách a online na webu města Sušice a Sušického kulturního centra, každému bude přidělen unikátní hlasovací kód. Vyhlášení výsledků proběhne na zářijových farmářských trzích dne 16. 9. 2017.

 

Vyzýváme všechny podnikatele a firmy, kteří spadají do výše uvedených kategorií, aby se do ankety přihlásili na e-mail: zsedlecka@mususice.cz. Přihlásit se můžete do 20. června 2017.

 

 

-red-

{jcomments off}