Pozvánka do vody: letní koupaliště v Sušici

Letní prázdniny  jsou už tak blízko! Ale slunečné dny jsou už přímo tady a s nimi i patřičné teploty (alespoň občas), a tak máte-li příležitost, čas a chuť, neváhejte s dětmi vyrazit za prima koupáním do areálu letního koupaliště v Sušici.

 

letni koupaliste susice

 

Koupaliště je otevřeno od 1. června do posledního září každý den a kromě koupání si zde můžete v rámci poplatku za hřiště zdarma zapůjčit volejbalový míč a sítě, nebo sportovní vybavení pro badminton, líný tenis, petangue, frisbee.

Kromě toho se v areálu můžete zapojit do nejrůznějších sportovních kolektivních aktivit – všechny potřebné informace najdete vždy aktuálně na stránkách provozovatele

 

s-m-s logo

————–

 

Sušické koupaliště bylo po kompletní rekonstrukci slavnostně otevřeno veřejnosti v neděli 31. 5. 2015.Celý areál byl zmodernizován v rámci projektu Sušice R.O.P. (Rekreační Otavský Park), který získal finanční podporu z ROP NUTS II Jihozápad ve výši více než 12 miliónů korun. Koupaliště, které otevíral v roce 1967 prezident Antonín Novotný, tak dostalo po necelých padesáti letech zbrusu nový kabát.

-red-

{jcomments off}