Máme nové hřiště, přijďte ho otevřít!

Akce pro všechny příznivce sportu a pohybu. V Sušici máme nové posilovací hřiště – přijďte ho otevřít i vy!

workout

Můžete se těšit na:
– 14:00 Zahájení a vystoupení Free Workout Písek a pole dance vystoupení, která předvedou, kam až Vás může cvičení dostat.
– 15:00 Start překážkového závodu organizovaného Spartan Race Training Group Sušice (více info níže), kde si můžete vyzkoušet překážkový závod “nanečisto”.
– 17:00 Trénink pro veřejnost, kde se naučíte, jak na hřišti cvičit, ať už je vaše současná kondice jakákoli.
– Další atrakce jako malé překážky pro děti.

Info k překážkovému závodu:
– Délka závodu bude okolo 3 km s překážkami typu OCR závodů (Spartan race, Predator race,…), tedy například ručkování, hod oštěpem, nošení pytle s pískem, chůze po kladině a podobně.

– Orientační mapu závodu (bude se ještě upravovat) naleznete zde: https://drive.google.com/open?id=1tReDbbHSxbdT14DsoexeTh_jCIg&usp=sharing

Startovné 100 Kč (na místě).

Max. kapacita 60 závodníků. Kdo se zaregistruje předem, má jisté místo i startovní pořadí. (Bude se startovat v minutových intervalech.) Registrace zde:  https://goo.gl/forms/OlkHzNneO36hujhS2

(Registrace není závazná, takže se můžete do formuláře napsat i pokud ještě nevíte úplně jistě, že poběžíte.) V případě zájmu je možné běžet ve dvojici současně, dvojice pak musí dokončit závod společně. (Registrujte se každý zvlášť a nahlaste na místě před závodem.)

– Dvě kategorie: muži/ženy. Minimální věk 15 let (do 18 let musí zákonný zástupce podepsat prohlášení). (Děti ve věku 13 a 14 let mohou startovat pokud bude rodič přítomen v prostoru startu, mladší děti pak mohou závod absolvovat ve dvojici s dospělým doprovodem. Doprovod se pak může účastnit závodu ještě samostatně.)

– Vítěz v každé kategorii získá startovné na závod Spartan race Sprint dle vlastní volby a první tři závodníci v každé kategorii získají věcné ceny.

– Oblečení přizpůsobte tomu, že se bude mimo jiné i plavat a plazit po zemi. Po závodě je možnost se vysprchovat na koupališti – vezměte si náhradní oblečení.

 

– fb sms-

{jcomments off}