policie nove

Pátrání po viníkovi nehody

Policisté na Klatovsku žádají občany o pomoc

Nedělní dopravní nehoda u Švihova

Policie ČR Krajské ředitelství policie Plzeňského. kraje územní odbor, dopravní inspektorát Klatovy žádá občany o spolupráci při prošetřování uvedené dopravní nehody:
v neděli 27. ledna 2013 v 18.15 hodin jel nezjištěný řidič s neznámým vozidlem po komunikaci číslo I/27 ve směru od Švihova na Červené Pořičí. Na volném úseku začal předjíždět před ním jedoucí vozidla a omezil řidiče vozidla zn. AudiA8, kterým byl již předjížděn. Řidič Audi  reagoval úhybným manévrem vlevo, najel na levou krajnici se souvislou vrstvou sněhu a na svodidlo. Po nárazu najelo vozidlo zpět na vozovku a řidič chtěl dostihnout nezjištěné vozidlo, ale jeho vůz byl poškozen. Nezjištěný řidič i s vozidlem pokračoval dále v jízdě směr Plzeň. Při nehodě nedošlo ke zranění osob. Podle dosud zjištěných informací se mělo jednat o vozidlo zn. BMW typu SUV světlé barvy.

Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, aby podali informace na telefon číslo 974 334 111 nebo na dopravní inspektorát číslo 974 334 251. Informace k dopravní nehodě můžete sdělit i prostřednictvím e-mail: ktdi@mvcr.cz.

Děkujeme za spolupráci.

(dl, P ČR)