První výhra za tři body

Další radost si pro své věrné příznivce připravili hráči sušického áčka. po dvou remízách , navíc s jedním bodem za penalty, tentokrát přišel první tříbodový zisk, navíc z venkovního zápasu s Holýšovem.

Po bezbrankové první půli se hned  na začátku druhé prosadil Skála a sušičtí vedli. Radost vydržela čtyři minuty, kdy v pokutovém území zastavil nedovoleně pronikajícího útočníka Tomáš Fuchs a domácí kapitán Černohorský nabídnutou penaltu s přehledem proměnil. O sušickém  vítězství se rozhodlo v 70. minutě, kdy Halasův lob od půlicí čáry nádherně přeplachtil vše co mu stálo v cestě a zapadl do holýšovské branky.

 

FK Holýšov – TJ Sušice 1:2 (0:0)

 

Střelci: 52. Černohorský Miroslav (pen.) – 48. Honza Skála, 70. Mára Datsyuk Halas
Rozhodčí: Šiška Pavel, Maroušek Karel, Koura Radim   ŽK: 55. V. Kaas – 51. T. Fuchs , 90. O. Skrbek . 

Diváků 115.

 

 Pouťové nedělní odpoledne mohou fanoušci sušického fotbalu strávit na sušickém stadionu, kde se od 17.00 odehraje utkání s Chotíkovem.

 

Černá deka leží stále na hráčích sušické rezervy, ani v derby s Dlouhou Vsí nezaznamenali žádný bodový zisk naopak brankář Konečný musel třikrát lovit míč ze své sítě, poprvé už po 45. vteřinách zápasu. Jediný čestný gól sušických vstřelil Svoboda.

 

TJ Sušice ,,B” – Dlouhá Ves 1:3 (1:1)

 

Branky: 18. F. Svoboda – 1. J. Hubený , 65. M. Reitmaier , 75. J. Hubený

Rozhodčí: Rubáš Jakub; ŽK: 55. P. Chmelík , 79. T. Marek – 47. P. Pechek , 51. J. Mirvald , 54. F. Blažek , 86. O. Goby 

Diváků 101.

 

Do soutěžní sezony vstoupili i matadoři ze sušických „celtics“ a to velmi úspěšně. Na domácím hřišti si poradili s fotbalisty Zavlekova.

 

TJ Sušice – Zavlekov 4:2

Branky: Martin Kulhánek 2x, Petr Kratejl a Miroslav Tonner

 

 

 

 

(doc)