16. NaturVision nabídne to nejlepší

naturvision pouze logo

Od úterý 19. do pátku 22. září se ve vimperském Městském kulturním středisku uskuteční již šestnáctý ročník filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision. Významnou vzdělávací, kulturní a společenskou akci pořádá město Vimperk ve spolupráci se společností EARTH-VISION UG.

 

 

Programové schéma festivalu se i letos odvíjí v dopoledních, odpoledních a večerních blocích: dopolední jsou určeny pro žáky a studenty z celého regionu, odpolední a večerní pak pro všechny milovníky dokumentů o zvířatech a přírodě.

 

Mimořádnou akcí v programu je cestovatelská přednáška.

Středeční odpoledne je tentokrát vyhrazeno cestovateli Danu Přibáňovi, který vás prostřednictvím přednášky „Trabantem napříč Tichomořím“ vezme na cestu napříč pustou Austrálií, kde problémy střídá špatné počasí a špatné počasí problémy, a nic nejde podle plánu, do nádherné tropické Jihovýchodní Asie, jiného světa, kde mělo být vše jednoduché a nebylo, a právě proto to stálo za to.

 

trabantem nv 2017

(Začátek v 18:00 hodin, vstupenky je možné si rezervovat nebo zakoupit od 4. září v MěKS Vimperk).

 

 

Pomyslnou tečkou za festivalem je závěrečný Galavečer, který se uskuteční v pátek 22. září. Během večera proběhne několik zajímavých rozhovorů s významnými hosty, budou oceněni výherci dětské výtvarné soutěže a na závěr bude promítnut jeden z vítězných filmů. Celým večerem provede známý moderátor Ivo Apfel.

 

naturvision program

naturvision program 2

 

Veškeré informace k festivalu najdete také na na www.vimperk.cz.

 

Děkujeme všem partnerům a sponzorům, kteří se na realizaci festivalu podílejí, a srdečně zveme všechny milovníky přírody na tento jedinečný zážitek!

 

-lš OŠKCR-

{jcomments off}