show na zimním stadionu

Netradičně ožije sušická ledová plocha zimního stadionu

– krasobruslařským vystoupením členů Krasobruslařského klubu Plzeň,

v pondělí 18. 2. 2013 od 17 hod.

 

Na zajímavém vystoupení se představí členky plzeňského krasobruslařského klubu v kategoriích nováčci mladší, nováčci, nejmladší a mladší žačky, K. Matějů za seniorky.

 

Na sušickém ledě předvedou krasobruslařky nacvičenou choreografii svých volných jízd na známé pohádkové a filmové melodie. Pro společné vystoupení si vybraly dva tance, přípravu si vzala na starost Olga Kaslová, šéftrenérka KK Plzeň.

 

Krasobruslení je krásný sport s notnou dávkou elegance, šarmu a ladnosti pohybů, které jdou ruku v ruce s neuvěřitelnou dřinou, odříkáním a psychickou odolností. Bez trochy talentu, silné vůle, odhodlání a s disciplínou v krvi, by nebylo možné ‘to dotáhnout dále’. Krasobruslařky by se díky své ohebnosti a mrštnosti hravě uplatnily i v dalších sportech (gymnastice, atletice, basketbalu aj.), ale když už jednou daly srdce ledu…

 

Podaří se i Sušici vychovat několik zdárných krasobruslařů či krasobruslařek? Pokud vás alespoň trochu zaujal tento sport, přijďte navštívit nový sušický krasobruslařský kroužek, který pod vedením paní Hartmanové zahájil svoji činnost v září 2012. Pokud nebudete mít tu vytrvalost pokračovat a prosadit se na domácí scéně, naučíte se zde alespoň dost obstojně bruslit.

 

Akci připravila nová organizace Sportoviště města Sušice, p. o.
(sf, red)