Nebíčko, peklíčko… advent na Rabí

NEBÍČKO A PEKLÍČKO NA RABÍ

 

2. 12. 2017

peklicko

 

Přijďte oslavit svátek sv. Mikuláše na hrad Rabí. Co vás čeká?
V nebi plném andílků si pohrajete a zasoutěžíte v několika andělských zastaveních. U nebeské brány pak můžete pošeptat do ucha sv. Mikuláši svá tajná vánoční přání.
 
Pro malé i velké zlobivce je připraveno začouzené peklíčko v hradním sklepení. Již nyní si Lucifer s čertíky připravuje malá šibalská překvapení a také pilně zapisuje do Knihy hříchů všechny špatné skutky.Akce se uskuteční za každého počasí.
 
 
Teplé nápoje a občerstvení najdete na nádvoří hradu.Rezervace není nutná.Můžete si přinést vlastní mikulášskou nadílku pro své děti.
 
Předává se u vstupu andělům, kteří ji doručí vašim dětem během akce.
 
Akci pořádá Rabský okrašlovací spolek ROSa, z. s.

 

***

 

VÁNOCE NA RABÍ

 

vanoce rabi

Zpříjemněte si předvánoční čas a navštivte podvečerní prohlídky s neopakovatelnou atmosférou zimního hradu. Dozvíte se více o tom, jak dobu adventu a Vánoc trávili naši předci, překvapí vás oživlé postavy středověkých obyvatel hradu a poodhalíte také něco ze symboliky tohoto období. Během večera se můžete ohřát u jednoho z velkých ohňů na nádvoří a ochutnat svařené víno či čaj. Vánoční náladu podtrhne středověká hudba a koledy v podání plzeňské skupiny Gutta.   

 

  • Vánoce na Rabí se těší velké oblibě, kapacita jednotlivých prohlídek je omezená, a proto doporučujeme rezervaci. Objednávky budeme přijímat od 1. listopadu 2017, a to na e-mailu purokova.radka@npu.cz, či rudova.hana@npu.cz, nebo na telefonním čísle 376 596 235.
  • Rezervace je platná až v okamžiku, kdy ji potvrdí správa hradu Rabí.
  • Jednotlivé prohlídky budou odcházet v následujících časech: v 16.00, v 16.20 (již OBSAZENO), v 16.40 (již OBSAZENO), v 17.10 (již OBSAZENO),  v 17.30, v 17.50 a v 18.10.
  • Prohlídka bude trvat přibližně šedesát minut.
  • Vstupenky na prohlídku se vyzvedávají v den konání akce, a to nejpozději 15 minut před začátkem vámi vybrané prohlídky na pokladně hradu.

 

-red-

{jcomments off}