Nehoda v Sušici – žádost Policie o pomoc

Policisté žádají občany o spolupráci

SUŠICE – 30. listopadu došlo na ulici Lerchova ke srážce vozidla s cyklistou. Žádáme případné svědky o podání informací. 

     Ve čtvrtek 30. listopadu 2017 jel řidič s vozidlem značky Citroën Saxo po Sušici. V 16.50 hodin jel po ulici Tylova, kdy na křižovatce s ulicí Lerchova odbočoval vlevo a přehlédl muže jedoucího na jízdním kole, který přijížděl zleva po ulici Lerchova. Řidič s vozidlem cyklistovi nedal přednost, došlo ke střetu a muž spadl na vozovku.

Po dopravní nehodě cyklista nežádal zdravotní ošetření, ale vyhledal jej následující den. Vzhledem k charakteru zranění, která utrpěl cyklista, je zde podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. 

Dopravní nehoda byla nahlášena dodatečně a zjištění svědků na místě nebylo možné.

       Policisté z dopravního inspektorátu v Klatovech prošetřují uvedenou dopravní nehodu a z důvodu řádného objasnění průběhu nehody a posouzení míry zavinění žádají případné svědky události o poskytnutí informací. Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

-p cr-

{jcomments off}