20letou řidičku transportoval vrtulník

Náraz vozidla do stromu

SUŠICKO – Dnes v ranních hodinách se dostala řidička s vozidlem do smyku a vjela mimo komunikaci. Se zraněním byla letecky transportována do nemocnice v Plzni. 

 

      Ve čtvrtek 14. prosince 2017 okolo 5.30 hodin jela dvacetiletá řidička ze Sušice s vozidlem značky Škoda Fabia po silnici II/187 ve směru ze Sušice do Klatov. Před obcí Puchverk, při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobila rychlost jízdy, kdy dostala s vozidlem smyk a následně přejela do protisměru, kde vjela mimo vozovku a narazila s vozidlem do stromu.

Řidička při dopravní nehodě utrpěla zranění a byla leteckou záchrannou službou transportována do nemocnice v Plzni. Vzhledem ke zranění nevymohla být u řidičky provedena dechová zkouška a byl vyžádán odběr krve.

Odhadnutá hmotná škoda činí 40 tisíc korun. Policie dopravní nehodu dále šetří.

Srážka dvou vozidel

SUŠICKO – V neděli po sedmnácté hodině došlo ke srážce dvou vozidel. Čtyři zraněné osoby byly převezeny do nemocnice. 

      10. prosince jel, krátce po páté odpoledne, dvaapadesátiletý muž ze Sušice s vozidlem tovární značky Škoda Octavia po silnici II/169 ve směru od Sušice na Dlouhou Ves. Při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy a s vozidlem dostal smyk, kdy vjel do protisměru a levým bokem vozidla narazil do přední části protijedoucího vozidla značky Nissan X-trail. Po střetu bylo vozidlo Nissan odraženo do levého silničního příkopu, vozidlo Škoda do pravého silničního příkopu a narazilo do oplocení přilehlé nemovitosti.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění čtyř osob, které byly převezeny zdravotnického zařízení k ošetření. Dechové zkoušky byly u obou řidičů s negativními výsledky.

Odhadnutá hmotná škoda činí 360 tisíc korun.

—-

 

Policie hledá řidiče a svědky

SUŠICKO – V katastru obce Prášily došlo v úterý k dopravní nehodě. Pátráme po řidiči nákladního vozidla i svědcích. 

     V úterý 12. prosince 2017  došlo k dopravní nehodě v katastru obce Prášily. V době mezi 15:30 – 15:45 hodin na silnici č. II/190 jela řidička s osobním automobilem HYUNDAI I 20 ve směru od obce Hartmanice na Železnou Rudu. Před odbočkou na obec Keply se v místě dopravní nehody míjela s nezjištěným nákladním vozidlem pro přepravu dřeva. Podle vyjádření řidičky jel neznámý řidič s nákladním vozidlem částečně v protisměru. Řidička na tuto situaci reagovala prudkým brzděním a její vozidlo se následně dostalo do smyku, který nezvládla a havarovala vlevo mimo komunikaci.

Ke střetu s protijedoucím vozidlem nedošlo, řidič s vozidlem pokračoval v jízdě ve směru na obec Hartmanice. Při nehodě nedošlo ke zranění osob.

     Policisté hledají řidiče nákladního vozidla a žádají svědky, kteří by přispěli k ustanovení tohoto vozidla i případně svědky dopravní nehody, kteří by podáním vysvětlení přispěli k upřesnění popisu nehodového děje.

Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

-p cr- red

{jcomments off}