Výzva pro všechny členy a příznivce skautského střediska Sušice z let 1968 – 1970.

logo

Nazdar sestro, nazdar bratře,

v letošním roce si připomínáme 50 let od znovuobnovení skautingu v roce 1968. Ani Sušice nezůstala stranou a díky některým poválečným členům skautské organizace došlo v krátké době k obnově sušického skautského střediska.

 

Přestože tato etapa trvala díky ruské okupaci, nastupující normalizaci a opětnému zákazu Junáka pouze krátký čas, v mnohých z nás – tehdejších členů Junáka –  zanechala spoustu krásných a trvalých vzpomínek.

Pokud patříš i Ty k těm, kteří si rádi vzpomenou na ten skautský čas, připoj se k nám a na společném setkání, které se uskuteční na začátku května letošního roku, se můžeš setkat s dalšími členy střediska.

 

Stačí málo. Pošli své kontaktní údaje (e-mail, adresu nebo telefon) na zdenek.prancl@junak.cz . Vzhledem k tomu, že k této příležitosti připravujeme i výstavu, budeme rádi, když nám zapůjčíš fotografie, deník či jiné památky z této doby – všechny materiály samozřejmě v pořádku vrátíme. O dalším průběhu příprav a přesných termínech Tě budeme následně informovat na Tebou uvedený kontakt, informace najdeš i na www.vydristopa.cz

 

 

Těšíme se na shledání s Tebou,

Zdeněk Prančl – Wabigoon  – vedoucí střediska Vydří stopa Sušice

tábor 20.7. - 3.8.1969 - brána