Jak si stopnout letadlo, loď, policejní auto?

slavekral

AFRIKA JINAK

… z cyklu cestovatelských besed a přednášek

KINO SUŠICE 24. 4.  v 17.00 hodin

 

Afrika jinak – zažijte Afriku, jak jí neznáte!

Slávek Král není žádný cestovatelský začátečník, udělal dvě cesty kolem světa stopem a na každém kontinentu strávil minimálně půl roku.

Na Afriku říká: “tohle bylo hustý”

A aby se nenechal jakožto spolupořadatel LowCost Race zahanbit výzvami, co sám navrhoval účastníkům, zkouší si je na vlastní kůži v Africe:


Jak si stopnout letadlo, loď, policejní auto, koně nebo pašeráky drog? Jaké to je, když vás obklíčí 200 slonů v safari? Jak náročné může být objet Mauritius na kole? Jak přespat u kolemjdoucích Masajů? Jak se dostat na místní svatbu? Jak do televize? Jak překonat malárii? Co dělat ve slamu? Jak se dostat na školní divadelní festival? Jak přemluvit děcka, aby válely sudy a zpívaly u toho českou hymnu? Jak vypadá dovolená cestovatele?

Dobrovolničení na sedmi různých místech, výbuch blesku, bungee jumping, řízení trajektu i kamionu a brutal lowcost cestování za účelem poznání místních kultur zažiješ při video-přednášce, která motivuje vyjet TEĎ HNED a poznat svět.


Půl roku stopování, dobrovolničení a kempování po čtrnácti zemích Afriky. Slávek prostě cestuje jinak a jeho neskutečné příběhy vás rozhodně dostanou 😉

Blog:
www.facebook.com/slavektravelblog
www.slavekkral.cz

 

rezervace a prodej vstupenek:

sirkus