Správná družina Pampeliška

Rok se s rokem sešel…

vybijena 1

 

 

A turnaj ve vybíjené ukázal, kdo se sportu a pohybu nevyhýbal! Školní družina ,, Pampeliška“,  ZŠ Lerchova Sušice pořádala tradiční turnaj ve vybíjené. Proti sobě nastoupila dvě družstva složená z žáků první až čtvrté  třídy (celkem se zúčastnilo 20 hráčů).

 

Kapitáni družstev si střihli o strany, rozhodil se míč a už se hraje… A není to žádná pinkaná! Do sportovního souboje daly děti všechny síly, ale kromě napětí (o dramatické situace a rychlovky nebyla nouze), vládla v tělocvičně výborná nálada.

 

Zvítězilo družstvo s označením “1”, ale ‘dvojkám’ druhé místo ani nevadilo, protože odměnou pro oba týmy za super hru byly zlaté a stříbrné medaile i sladkosti.

 

{gallery}susice/2018/06_cerven/druzina/vybijena/{/gallery}

 

-foto M. Pokorná-

 

 

Nejen sportem baví se  malý (mladý) člověk

K tomu, aby si  získal označení “správný kluk”, nebo “správná holka”, musel účastník každoroční soutěže prokázat mnohem víc než jen pohybové nadání.

 

holkakluk 2

 

 

Správná holka, správný kluk

 

Známá soutěž “Správná holka, správný kluk”  letos  děti zastihla připravené. Ve školní družině Pampeliška, u vychovatelky M. Pokorné, soutěžily děti první a druhé třídy. Své umění mohly předvést v komunikaci, recitaci, zpěvu. Navíc k tomu přidaly notnou dávku humoru  a v dobrém slova smyslu se parádně  předvedli i ti, do kterých by to doopravdy nikdo neřekl.

 

Zasloužený potlesk si užili všichni, porota hodnotila spravedlivě a  nejlepším – klukovi a holce – byly předány krásné ceny. Zkrátka ovšem (jak jinak)  nepřišli ani ostatní soutěžící a na závěr si všichni společně užili  hostinu i taneční party. Všichni se rozcházeli s přáním, “aby už tu bylo pokraačování”.

 

Spokojené děti se ostatně těší na každou akci, kterou s ‘Pampeliškou’ absolvují. Nikdy totiž nechybí radost a zábava.  Tak zase někdy příště!

 

{gallery}susice/2018/06_cerven/druzina/holkakluk/{/gallery}

 

{jcomments off}