Prázdninová štafeta se soutěží

staeta

 

 

 

Prázdninová štafeta 2018

 

Letos proběhne již 15. ročník soutěžního putování po turistických zajímavostech Plzeňského kraje – Prázdninová štafeta 2018. I letos se bude soutěžit o rodinný zájezd od cestovní kanceláře BUSTOUR FOLTÝNOVÁ a spousty dalších hodnotných cen. V tomto ročníku štafeta poprvé ve své historii opustí Plzeňský kraj a překročí státní hranici s Německem. Zavede Vás do příhraničního historického parku v Bärnau nedaleko Tachova.

 

Letošní ročník je opět v elektronické podobě a podstatně se zjednodušila pravidla celé soutěže. Vše potřebné najdou soutěžící na webových stránkách http://stafeta.plzensky-kraj.cz. Stačí se registrovat a vybrat si z nabídky 50 cílů z celého Plzeňského kraje. Podmínkou pro zařazení do slosování o nejlepší ceny je navštívit minimálně 25 z určené nabídky. Stačí se vyfotit u vybraného turistického cíle a zaslat fotografii do webové aplikace.

 

Letošní ročník nabídne účastníkům 26 nových turistických cílů, více soutěžních cen a organizátoři věří, že i více zábavy. Vyrazit můžete například na Šumavu, kde v Hojsově Stráži  uvidíte jedinečný Šumavský orloj nebo objevte nedaleko Srní Hauswaldskou kapli se zázračnou studánkou. Další zajímavou zastávkou na Šumavě může být kaplička Panny Marie u Keplí, která stojí při cestě na Javornou. V Klatovech můžete navštívit zrekonstruované katakomby, Černou věž, Pavilon skla PASK nebo barokní lékárnu u Bílého jednorožce.

 

Vyhlášení a předání hlavních cen (pro prvních deset výherců) se uskuteční na Mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2018 v hale TJ Lokomotiva Plzeň, který se koná v termínu 20. až 22. září 2018.

 

Kromě rodinného zájezdu se soutěží o vyhlídkový let nad Plzeňskem od firmy TOMair, poukázky na sportovní zboží v hodnotě 1000 Kč od firmy Liman SPORT.cz a Hepos Plzeň, stavebnice LEGO v hodnotě 1000 Kč a 500 Kč od OPTIK STUDIA Josef Švarc, sportovní batohy a drobné reklamní dárky od Plzeňského kraje, trička s logem štafety, speciální komentovanou prohlídku od ZOO Plzeň a knihy nebo deskové hry od SVČ Radovánek.

 

Prázdninovou štafetu opět pořádá Plzeňský kraj ve spolupráci se Zoologickou a botanickou zahradou města Plzně, spoluorganizátory patnáctého ročníku jsou Správa informačních technologií města Plzně a Středisko volného času RADOVÁNEK.

-tz-

{jcomments off}