uvodnik

Pletené dostaveníčko s Pampeliškou

Pletené dostaveníčko

 

pedig 1
Košíky a ošatky z pedigu na prázdninové dobroty vznikaly pod šikovnýma rukama maminek (a jejich kamarádek), které 19. června přijaly pozvání do školní družiny Pampeliška, v Modré škole v Sušici.

Setkání v družině vychovatelky Mirky Pokorné se stalo milou tradicí, na kterou se těší nejen dospěláci, ale i děti. Tentokrát účastníci vůbec nevěděli, co je čeká.

Vyrobit si vlastní pedigový košíček ale všichni vzali jako osobní výzvu a statečně se k tomu postavili.

Materiál byl připraven, tedy hurá do práce! Že to zpočátku bylo víc než složité a „utíkající proutky“ sem tak pořádně rozladily. Začátky jsou nejtěžší, ale nikdo se nenechal odradit a za chvilku šlo pletení od ruky a začalo být dokonce velice uklidňující. Navíc bylo připravené občerstvení, a tak šla práce pěkně od ruky. Některé maminky u práce debatovaly, jiné se mlčky soustředily, na konci se ale společně všechny radovaly z úžasných výrobků.

Radost z odvedené práce měla i Mirka Pokorná, které se dostalo krásné poděkování za originální odpoledne i jeho výsledek.

 

Na další setkání se těší všichni – co dalšího zajímavého budou se školní družinou Pampeliška podnikat, to se dozvíme po prázdninách. A určitě se přidají i další maminky, babičky, tety…

 

Hezké léto z Pampelišky!

 

{gallery}susice/2018/06_cerven/pedig/{/gallery}

 

-mp-

{jcomments off}