Ledová podívaná

Minulý týden se na sušickém zimním stadionu představily dívky z plzeňského krasobruslařského kroužku.
V sólových volných jízdách i společném vystoupení předvedly krásu ladných pohybů ale i to, jak zdánlivě jednoduché prvky vyžadují velké soustředění a dokonalou techniku.

4

Od nejmladší šestileté až po osmnáctiletou všechny získaly přízeň a aplsus sušického publika, které pravda, mohlo být početnější, nicméně i ve skromném počtu vytvořilo pěknou atmosféru.
A dost možná, že mezi přihlížejícími byla i příští krasobruslařská naděje…

31

 

Sušický zimní stadion v posledních dvou letech ožívá nejen místními aktivitami, ale nacházejí si sem cestu i významné osobnosti sportu. Ať už Martina Sáblíková nebo Karolína Erbanová, reprezentační Nowis team Petra Nováka, nebo nedávno plzeňští indiáni Tomáš Vlasák a Radek Matějovský.

Sušice rozhodně má, po stránce sportovních aktivit a rekreačně sportovního vyžití, co nabídnout. V letošním roce ke stávajícím možnostem přibude krytý bazén, opravené venkovní koupaliště, skate park, obnovený Santos. Sportovní zázemí lemované Otavou, soustředěné do části města Fuferna – Santos – Luh, se tak stane bezesporu nejvyhledávanější lokalitou nejen v turistické sezóně.
(red)

další fotografie z vystoupení plzeňských krasobruslařek si prohlédněte ve fotogalerii