Piráti na úřadě

Ne, nespojujte si to se žádným pučem ani ozbrojeným přepadením.


Piráti, čarodějnice, princezny, ale také různá zvířátka, dokonce i armáda a zdravotní sestřička, ti všichni se sešli na maškarní show, kterou jako masopustní ohlédnutí pořádala obec Dražovice spolu s místní jednotkou SDH v sobotu 23. února.

uvodfb

Konkrétními pachateli, spíše pachatelkami byly Miloslava Heřmanová a Ivana Mašková, vydatně jim sekundovala Vladěna Beranová, která v roli královny roztančila veškeré maskované i nemaskované osazenstvo a dohlížela nad průběhem soutěží podle pravidel “fair play”.

A jak to je s tím úřadem? Obec prostor k pořádání maškarního reje zapůjčila dobrovolně a navíc se spolu s SDH finančně podílela na zajištění celé akce.

 

Nechyběla ani soutěž o nejhezčí masku – první tři si odnesli nádherné sladké skvosty vyrobené Evou Mešinovou, ale s prázdnou samozřejmě neodešel nikdo – za účast v soutěžích čekala odměna na všechny. A navíc si každý dětský účastník v masce, bez rozdílu věku, na závěr karnevalu „vylosoval” plyšovou hračku.

img 5743

 

Závěrečná diskotéka v doprovodu mýdlových bublin neměla chybu – až na to, že skončila.

Tak zase za rok na shledanou, vážené nadpřirozené bytosti, pohádkové, dobré, trochu děsivé (ale jen podle masky), veselé, malé i velké.
(red)

Podívejte se, jak to všem slušelo …