Nová ordinace v provozu od 18. 7.

V Sušici otevírá nová ordinace všeobecného lékaře

 

vseobecny lekar
V moderních, zrekonstruovaných prostorách v ulici Pod Svatoborem 219 se ve středu18. července otevře nová ordinace všeobecného praktického lékaře pro dospělé. Pod hlavičkou rodinné společnosti Všeobecný lékař, kterou vede prim. MUDr. Olga Janovská, bude v této praxi působit mladá a sympatická lékařka MUDr. Nora Grušková.

 

 

„Vycházíme z modelu tzv. rodinného lékaře, který chce svého pacienta znát v kontextu generací. Jsem ráda, že naší další ordinací je zrovna Sušice – naše místo je mimo velká města, blíž pacientům i přírodě a to podhůří Šumavy dokonale naplňuje,” uvedla primářka společnosti.

 

„Přebíráme původní ordinaci MUDr. Nachtigalla. Smlouvu uzavřeme se všemi pojišťovnami. Registrujeme tedy nové pacienty ze Sušice i okolí, stačí pouze přijít s průkazkou pojištěnce. Pacienti, kteří navštěvovali praxi doktora Nachtigalla, mají u nás svoji zdravotní kartu uloženou, přesto je v jejich zájmu přijít do nové ordinace na vstupní prohlídku,“ dodala primářka Janovská.

 

V příštích dnech Všeobecný lékař vybaví prostory novým nábytkem a moderní technikou. Přímo v ordinaci tak bude pacientům k dipozici EKG (pro měření srdeční aktivity), INR (pro pacienty na warfarinu) a CRP (pro okamžité zjištění zánětlivých hodnot v krvi a případnou indikaci antibiotik).

 

Lidé, kteří chtějí přijít na konkrétní den i čas, mají možnost se do ordinace MUDr. Gruškové objednat buď na místě u sestry, telefonicky nebo přes webové stránky www.vseobecnylekar.cz.

 

„Ve svých ordinačních hodinách samozřejmě přijmu i neobjednané pacienty, kteří potřebují akutní ošetření,” uvedla MUDr. Grušková.

 

Ordinace je také schopna zdarma zajistit tzv. návštěvní službu v terénu, tedy pravidelné návštěvy zdravotní sestry v domácím prostředí těch pacientů, pro které je problém dopravit se do ordinace. Podnikům a firmám ordinace též nabízí pracovně-lékařskou (tzv. závodní) péči o zaměstnance.

 

 

Společnost Všeobecný lékař s. r. o. poskytuje primární péči praktického lékaře, zdravotní péči o seniory v domácím prostředí, zdravotní služby a nadstandardní lékařské služby v domovech pro seniory a pracovně lékařskou péči pro téměř šest desítek zaměstnavatelů. Služby VšeobecnéhoLékaře.cz využívá více než 13 000 pacientů. Společnost založila v roce 2014 primářka MUDr. Olga Janovská se svým manželem Ing. Tomášem Janovským. Více informací najdete na www.vseobecnylekar.cz.

-tz vsl-

{jcomments off}