policie nove

Pracovní úraz s následkem smrti

Úraz v práci přinesl smrt – v sobotu 23. února došlo v areálu společnosti v Horažďovicích, ke smrtelnému zranění zaměstnance. Kovová konstrukce spadla na 45letého cizince, který utrpěl zranění na jehož následky zemřel. Okolnosti případu policie dále šetří, byla nařízena zdravotní pitva. Případem se zabývá i Oblastní inspektorát práce pro Plzeňský a Karlovarský kraj.

 

Další krimi zprávy:

Vzali kamna i pěch na Kašperskohorsku vnikl neznámý pachatel v uplynulém týdnu do rekreační chalupy. Odnesl si z ní kamna na tuhá paliva, rychlovarnou konvici a molitanovou matraci. Okradeným majitelům vznikla škoda 16 500 Kč.

V zahrádkářské kolonii u Sušice vnikl v noci z 21. na 23. února neznámý pachatel na oplocený pozemek a do zahradní chaty. Uvnitř chaty pachatel odcizil plynové topení i s propanbutanovou lahví. Celková škoda činí 7 500 Kč.

Dosud neznámý pachatel vnikl na Kašperskohorsku do zemědělského areálu a odcizil vibrační pěch v hodnotě 80 000 Kč.

 

Nakupoval ‘za pět prstů’ ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinu krádež 27letý muž ze Sušice, který kradl ve dvou sušických prodejnách. V prvním případě v prodejně odcizil sedm ručních pilek, čtvery ruční pákové nůžky, multifunkční kleště a skládací lopatku. Ve druhém případě se „vybavil“ pákovou vodovodní baterií v hodnotě 1 280 Kč, kterou uschoval pod bundu a chtěl odejít bez zaplacení. Všiml si ho ale pozorný svědek a vyzval ho aby ukradené zboží vrátil. Zloděj to kupodivu udělal, nicméně škoda kterou svými krádežemi způsobil je i tak značná – 12 481 Kč.

(red, p cr)