hokej

Okresní přebor Strakonicka v ledním hokeji – 19. kolo

START LUBY : TJ SUŠICE 5 : 6 po samostatných nájezdech ,

třetiny (2:1), (1:0), (2:4)

 

Zápas předposledního kola přeboru Strakonicka v ledním hokeji se vyvíjel od počátku lépe pro domácí mužstvo z Lub a to proto, že sušičtí nevyužili čtyři vyložené šance z úvodu utkání. Naopak domácí využili hned 1. přesilovou hru gólem R.Pikharta. Na 1:1 vyrovnal sušický Korál po nahrávce Ryšavého . Do konce 2.třetiny přidali lubští ještě jeden gól .Ve druhé třetině se střídaly šance na obou stranách, gól padl jen do sítě Sušice.

Poslední třetina byla jako na houpačce, nejprve snížil na rozdíl jednoho gólu Štěpán Broža po as.Zahálky, Luby v zápětí kontrovaly, poté snížil opět na rozdíl jednoho gólu střelou od modré Lukáš Blažek po as. Košvance.                                         

Domácí přidali hned 2 góly a za stavu 5:3 pro domácí se zdálo, že je rozhodnuto.Sušičtí se však nevzdali a tvrdou střelou od modré snížil Tomáš Rendl as. Martin Lemberger. To ale nebylo vše, Radek Zahálka po nádherném sólu projel celým kluzištěm a nekompromisně srovnal skóre na 5:5.

V následujících samostatných nájezdech byli úspěšnější hosté ze Sušice, když ten rozhodující proměnil kapitán domácích Martin Lemberger a hosté si tak odvezli vítězství a dva body.

 

 

Branky Sušice: Koral as. Ryšavý, Broža as. Zahálka, Blažek as. Košvanec, Rendl as. M.Lemberger, Zahálka a rozhodující nájezd M. Lemberger .

 

Rozhodčí: Presl,

 

 

Vyloučení:Domácí –1x2min

                                 4x2min

 

 

 

Poslední utkání OP sehrají sušičtí v neděli 3.3.2013 v 17:00 na ZS v Sušici .