policie

Krimi: schválnosti v Sušici

Schválnosti v Sušici a jiné krimi případy…

 

Ozdobené auto

Majitel našel svůj zaparkovaný vůz potřísněný neznámou látkou. Policisté případ evidují jako přestupek. 

     V pondělí 10. září 2018 přijali policisté Obvodního oddělení Sušice oznámení o potřísnění vozidla neznámou látkou. Majitel svůj vůz tovární značky Škoda Felicia zaparkoval v ulici Nádražní v Sušici. V blíže nezjištěné době od 14:00 hodin do 22:45 hodin téhož dne pachatel potřísnil levé přední dveře a zadní dveře vozidla neznámou látkou olejového charakteru. S největší pravděpodobností jde o schválnost, proto policisté evidují případ jako přestupek proti občanskému soužití.

 

——–

Nedobrzdili a došlo ke srážce

Sušice – Ve středu 5. září okolo 14.50 hodin jel řidič s vozidlem značky Škoda Rapid po komunikaci II. třídy číslo 187 od Hrádku směrem na Sušici.

Na tomto úseku nedodržel bezpečnou vzdálenost za před ním jedoucím vozidlem značky Kia Venga a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče z vozidla Škoda, který byl převezen do nemocnice v Klatovech k ošetření.

Odhadnutá hmotná škoda činí 150 tisíc korun. Dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem.

 

Skončil  s autem na střeše

V pondělí 3. září okolo 19.40 hodin jel devětadvacetiletý muž ze Sušice s vozidlem značky Seat Toledo po silnici II. třídy číslo 169 od Srní na Rejštejn. Řidič s vozidlem projížděl pravotočivou zatáčku a nepřizpůsobil rychlost jízdy, vjel do pravého silničního příkopu, kde se vozidlo převrátilo na střechu.

Provedená dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem. Muž byl převezen do zdravotnického zařízení v Sušici o po ošetření propuštěn.

Odhadnutá hmotná škoda činí 50 tisíc korun. Policisté po prohlídce zadrželi osvědčení o registraci vozidla.

 

Pracovní úraz


Pracovní úraz

V pondělí 3. září policisté přijali od zdravotníků oznámení, že  došlo v areálu společnosti v Sušici k pracovnímu úrazu. Před jedenáctou hodinou dopoledne čtyřicetiletý muž vykonával pracovní činnost na lisu a došlo k jeho zranění.

Na místo vyjeli zdravotníci i policisté. Muž byl zdravotníky převezen do nemocnice v Plzni. Cizí zavinění nebylo zjištěno. Případ byl oznámen na inspektorát bezpečnosti práce

 

 


 

Klatovsko:

Auto ze smyku nakonec skončilo na střeše

V neděli 2. září 2018 okolo 14.20 hodin jel třiašedesátiletý muž z obce na Přešticku s vozidlem značky  Škoda Fabia po silnici I. třídy číslo 27 od Klatov na Švihov. Za obcí Dehtín, při průjezdu pravotočivou zatáčkou, řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy. Následně se s vozidlem dostal do smyku, vjel vlevo mimo vozovku, kde narazilo do dopravní značky a po vjetí do silničního příkopu se převrátilo na střechu.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění spolujedoucí z vozidla, která byla převezena do nemocnice v Klatovech k ošetření. Dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem. Odhadnutá hmotná škoda 52 tisíc korun.

 

 

V úterý 4. září okolo 14.50 hodin jela osmačtyřicetiletá žena z Horažďovicka s vozidlem značky Škoda Fabia v Klatovech po Plzeňské ulici směrem do centra města. Za křižovatkou s ulicí Pod Koníčky, nedodržela na přímém úseku bezpečnou vzdálenost za před ní jedoucím vozidlem značky Ford Mondeo a došlo ke střetu. Ford byl odražen na před ním jedoucí vozidlo Opel Zafira.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění spolujezdce z vozidla Ford a Opel, kteří byli převezeni k ošetření do nemocnice. Dechové zkoušky byly u řidičů s negativními výsledky. Odhadnutá hmotná škoda činí 110 tisíc korun.

 

Pracovní úraz se smrtelným zraněním

V úterý 4. září letošního roku přijali kolem deváté hodiny dopoledne policisté oznámení o pádu zeminy na muže. Do obce Běšiny na Klatovsku vyjeli zdravotníci, hasiči a policisté. Třiatřicetiletý muž z obce na Plzni-jihu pracoval ve výkopu a došlo k sesuvu zeminy. Následně bylo zjištěno, že muž nejeví známky života.

Na místo byl přivolán koroner. K určení příčiny úmrtí muže byla nařízena soudní pitva. Policie případ dále prověřuje.

 

-p cr-

{jcomments off}