policie

Výtržnost, nehoda, sražený chlapec

Krimi zprávy Sušice

 

Výtržnost

SUŠICE – Dva opilí cizinci poškozovali cizí majetek. Skončili na protialkoholní stanici v Plzni. 

 

V úterý 18. září po osmnácté hodině dva muži v Sušici poškozovali různé věci a ohrožovali svůj život i zdraví i ostatních osob. Strážníci městské policie společně s policisty z obvodního oddělení muže upozornili, aby zanechali svého protiprávního jednání.

Pětatřicetiletý a devětadvacetiletý cizinec byli pod vlivem alkoholu a na náměstí rozhazovali květiny, na Nábřeží K. Houry i odpadky a pokřikovali po procházejících osobách. Dále se povalovali po chodníku i na pozemní komunikaci.

U obou mužů byly provedeny dechové zkoušky s výsledkem měření 3,62 a 2,87 promile alkoholu. Policisté muže zajistili a byli převezeni do protialkoholní záchytné stanice v Plzni.

 

 

Srážka dvou vozidel

SUŠICKO – Ke srážce došlo Rejštejna před polednem

Ve středu 19. září padesát minut po jedenácté hodině jel čtyřiapadesátiletý řidič ve směru od Srní na Rejštejn s vozidlem Škoda Fabia.

Po projetí pravotočivé začátky před obcí Rejštejn, nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal s vozidlem smyk, vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Škoda Octavia, které řídila jednapadesátiletá žena.

Řidiči vozidel utrpěli zranění a byli převezeni do nemocnice a po ošetření propuštěni.

Odhadnutá hmotná škoda činí 230 tisíc korun.

Dechové zkoušky byly u obou s negativními výsledky.

 

 

Na přechodu pro chodce se vozidlo střetlo s malým chlapcem

SUŠICE – Řidič byl oslněn sluncem a srazil dítě. To utrpělo zranění a bylo převezeno do nemocnice. 

Ve středu19. září v 16:49 hodin došlo v ulici T. G. Masaryka v Sušici k dopravní nehodě. Osmačtyřicetiletý muž ze Sušice řídil osobní vozidlo tovární značky Škoda Felicia a před přechodem pro chodce podle jeho vyjádření byl oslněn sluncem. Přehlédl pak chlapce na přechodu pro chodce a se svým vozidlem do něj narazil. Desetiletý hoch upadl na zem a utrpěl zranění, se kterým byl převezen do sušické nemocnice k ošetření. Požití alkoholických nápojů u řidiče policisté vyloučili dechovou zkouškou. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 1 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech.

 

-pcr-

{jcomments off}