alkohol

Opilec obtěžoval zákazníky v obchodě

Řídil s 2,67 promile

SUŠICE – Řidič naboural do protijedoucího vozidla, byl opilý. Dechová zkouška ukázala 2,67 promile alkoholu v krvi. 

V pátek 21. září těsně po osmé hodině večer jel dvaapadesátiletý řidič s osobním automobilem tovární značky Volkswagen Golf ulicí Hrádecká v Sušici. Projížděl mírnou pravotočivou zatáčkou ve směru od centra. Přitom vyjel do protisměru, kde levou přední částí vozidla narazil do protijedoucího automobilu tovární značky BMW osmadvacetileté řidičky. Škoda na vozidlech byla vyčíslena na 60 tisíc korun. Policisté oba účastníky dopravní nehody vyzvali k dechovým zkouškám. U ženy byla s výsledkem negativním, u řidiče se objevil pozitivní výsledek, a to 2,67 promile alkoholu v krvi. Policisté muže zajistili a převezli do sušické nemocnice, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Případem se dále zabývají policisté klatovského dopravního inspektorátu, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

 

Budil veřejné pohoršení

SUŠICE – V obchodním domě obtěžoval silně opilý muž zákazníky. Se 3,37 promile alkoholu v krvi jej policisté převezli do protialkoholní záchytné stanice. 

V neděli 23. září v 10:13 hodin přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o tom, že v obchodním domě v Sušici obtěžuje opilý muž zákazníky. Na místo ihned vyjeli sušičtí policisté, kteří zjistili, že se jedná o devětapadesátiletého muže z Plzeňska. Na výzvu policistů se podrobil dechové zkoušce, která byla s výsledkem pozitivním 3,37 promile alkoholu v krvi. Proto opilce zajistili a převezli do protialkoholní záchytné stanice v Plzni. Jeho jednání zaevidovali jako přestupek proti veřejnému pořádku.

{jcomments off}