Nehoda kamionu, vloupání do tří objektů

Nehoda kamionu

ŽELEZNORUDSKO – dopoledne projížděl řidič s nákladním vozidlem zatáčku a došlo k převrácení soupravy na levý bok. 

Ve čtvrtek 4. října došlo padesát minut po deváté hodině dopoledne před obcí Špičák k dopravní nehodě. Čtyřiašedesátiletý muž z Klatov jel s nákladním vozidlem s připojeným návěsem, kde v lesním úseku při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy a došlo k převrácení soupravy na levý bok a následně poškození svodidel a můstku při komunikaci.

Při dopravní nehodě řidič utrpěl lehké zranění a byl převezen do zdravotnického zařízení v Klatovech a po ošetření byl propuštěn.

Provedená dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem. V odpoledních hodinách probíhalo vyproštění kamionu.

 

{gallery}susice/2018/10_rijen/kamion/{/gallery}

 

 

Vloupání do objektů

KAŠPERSKOHORSKO – Nezvaný návštěvník vnikl do třech rekreačních objektů. 

Policisté na obvodním oddělení v Kašperských Horách přijali tři oznámení o vloupání do rekreačních objektů. V obci Nezdice na Šumavě vnikl neznámý pachatel do rekreační chalupy, garáže i kůlny.

Pachatel z objektů odcizil tři jízdní kola, dámské elektrokolo, různé nářadí, televizor, motorové pily a starožitné předměty. Do jedné chalupy vnikl po poškození dveří, ale uvnitř  nic neodcizil.

Poškozeným majitelům vznikla škoda dosahující několika set tisíc korun.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

 

-p cr-