Změna v předprodeji vstupenek

Vážení rodičové, zpěváci a přátelé Sušického dětského sboru,

 

od letošního roku přecházíme na pozměněný systém předprodeje vstupenek na Vánoční koncerty SDS. Nově bude možné vstupenky pouze ZAKOUPIT (bez rezervace). Nepůjde tedy jako v minulých letech vstupenky nejdříve zarezervovat a později vyzvednout v kancelářích SIRKUSu.

 

Předprodej na Vánoční koncerty Sušického dětského sboru bude spuštěn v neděli 25. listopadu ve 20:00 hod. přes rezervační systém SIRKUSu. Vybrané vstupenky je nutné zaplatit do 30 minut pouze platební kartou přes platební bránu. Následně Vám na Vámi zadaný e-mail budou doručeny zakoupené vstupenky.

 

Od pondělí 26. listopadu 7:30 hod. bude možné vstupenky zakoupit i na pokladnách v sušickém kině a Sokolovně.

 

Při jedné objednávce je možné zakoupit maximálně pět vstupenek. Cena vstupenky na páteční a sobotní večerní koncert Včelek a Hlavního sboru SDS je 120 Kč, na odpolední koncerty Broučků a Sluníček SDS 100 Kč. Vstupenku není nutné mít vytištěnou, stačí ji mít s sebou v telefonu nebo jiném zařízení staženou a připravenou ke kontrole.

 

Uvědomujeme si, že všichni nevlastní platební karty, ale hlavním důvodem této změny je zkušenost z minulých let, kdy si někteří návštěvníci našich koncertů zarezervovali hned při startu předprodeje maximální počet vstupenek, ale poté si vyzvedli například jen dvě. Zbylé vstupenky se sice dostávali postupně zpět do předprodeje, ale už o ně nebyl zájem. Věříme, že tento pozměněný systém přispěje ke klidnějšímu předprodeji a ušetří Vaše nervy v předvánočním čase.

 

STORNA VSTUPENEK

Storno vstupenek bude možné pouze v případě udání rozumného důvodu (nemoc, zranění, apod.), v případě záměrného zneužívání rezervačního systému, na případná storna nebude brán zřetel.

 

vankoncerty

{jcomments off}