Zalíbila se mu cizí chata

Vloupání do chaty

SUŠICKO – Pachatel projevil zájem o cizí nemovitost. Neodešel s prázdnou. 

Oznámení o vloupání do rekreační chaty přijali policisté na obvodním oddělení v Sušici. V době od konce měsíce října do současné doby neznámý pachatel v obci Annín vnikl na neoploceném pozemku do vnitřních prostor chaty, kde nic neodcizil. Z dřevěné kůlny pachatel odcizil elektrickou pilu a nůžky na stříhání keřů.

Poškozeným vznikla škoda přesahující pět tisíc korun.

Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody

 

Rozčilený řidič

HORAŽĎOVICE – Muž udeřil rukou sevřenou v pěst do vozidla a způsobil škodu ve výši deset tisíc korun. 

Policisté na obvodním oddělení v Horažďovicích prověřovali konflikt, který vznikl v souvislosti s provozem na komunikaci. Ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinů výtržnictví a poškození cizí věci čtyřiapadesátiletý muž z Prachaticka.

Dne 25. října tohoto roku v Horažďovicích na křižovatce komunikací II/188 a I/22, pětačtyřicet minut po šestnácté hodině, muž vystoupil z vozidla značky Avia, kdy reagoval na předjíždění řidičky vozidla značky Toyota Avensis, se kterým jela žena z Karlovarska a stála s vozidlem před Avií.

Muž držel v ruce kovovou tyč o délce šedesát centimetrů a šel k vozidlu Toyota, v jehož vnitřním prostoru se řidička uzamkla a odjížděla z místa. Muž rukou sevřenou v pěst udeřil do levého zadního blatníku a došlo k jeho promáčknutí. Podle odborného vyjádření způsobil škodu ve výši deset tisíc korun.

 

-p cr-

{jcomments off}