Strážníci našli celostátně hledaného

Strážníci našli celostátně hledaného muže

V neděli 17. března  kontrolovali na ul. Hrádecká strážníci sušické městské policie devatenáctiletého mladíka. Při kontrole zjistili, že muž je veden v celostátním pátrání a Okresním soudem ve Strakonicích na něj byl vydán příkaz k zatčení. Muž byl zadržen a  převezen do Strakonic.

 

Další zprávy – informační servis policie

Ublížení na zdraví – od komisaře převzal 34 letý muž ze Strakonic sdělení podezření z přečinu ublížení na zdraví. V prosinci loňského roku napadl v Sušici na ulici Pražská  o osm let mladšího muže, kterému pravděpodobně nožem způsobil zranění.

 

Další dopravní akce na Klatovsku – v sobotu 16. března proběhla ve večeních hodinách další dopravně bezpečnostní akce, tentokrát zaměřená na zjištění řidičů, kteří před jízdou užili návykové látky. Do akce bylo zapojeno 22 policistů, kteří zjistili 12 přestupků. Blokové pokuty byly uloženy ve výši 1 800 Kč.

(p cr, red)

 

 

 

Dobrý den,

Silnice přes Hartmanice na Gerlov je silnicí II.  tř. 190 ve správě KSÚS Plzeň. Její údržba je omezena správou NP a CHKO Šumava. Město Hartmanice spolu se SÚS se snaží prosazovat lepší údržbu, ale k zásadním postojům NP Šumava, jen s dílčím úspěchem. V části průtahu městem Hartmanice je zpracován projekt rekonstrukce vozovky, který je pro nedostatek financí Plzeňského kraje odkládán.

 

Jiří Jukl

starosta

Město Hartmanice