Pokračování výměny oken v bytových domech

Po již uskutečněných třech etapách výměny oken v městských bytech rada města schválila zadání výběrového řízení na zhotovitele další, čtvrté etapy.

 

Připravovaná část se týká realizace akce v bytových domech v ul. Kaštanová čp. 1158-1161 a 1180, dále ul. Nerudova č. p. 1105-1106. Celkem se jedná o 240 bytů.

 

V plánu oprav městského bytovégho fondu je ještě pátá etapa, která by měla být provedená v následujícím roce – v ní by měla být dokončena výměna oken ve zbývajících domech v ul. Kaštanová.

 

Do hodnotící komise, která bude zároveň plnit funkci komise pro otevírání obálek a hodnocení kvalifikace, rada města jmenovala členy (v závorce je uveden náhradník): Bc. Petra Mottla (Ing. Věra Marešová), Ing. Kateřinu Ronovou (Ing. Dagmar Nováková), Ing. Zbyňka Pokorného (Josef Kolář), Ing. Vladimíra Marka (Ing. Josef Čuba), JUDr. Jiřinu Rippelovou (Ing. Michael Skrbek) – kontrolní výbor.

 

Při bezproblémovém průběhu výběrového řízení by měla realizace čtvrté etapy proběhnout od poloviny května do konce října 2013. Časový harmonogram prací v jednotlivých domech bude aktuálně zveřejněn i na našich stránkách.

-red-