Kdo se to vdává? Který si ji bere?

Koupit, vypůjčit? Jakou barvu? Jaký oblek? A co dort? Květiny? Proč proboha, zrovna tohle do menu?… a desítky dalších, malých i velkých věcí souvisejících s vaším “dnem D”, tedy se svatebním dnem, vám pomohou vyřešit svatební agentury a svatební koordinátoři.

 dsc2181

Představení  jejich činnosti proběhlo tuto neděli na zámku v Hrádku a bylo skutečně jako z pohádky, která začíná klasickým “bylo, nebylo.”

 

A tady bylo. A jak bylo! Příprava svatebních oznámení, pozvánek, obřadní síně, svatebních stolů, hlavního menu, šatů, květin, ozdob, šperků, pokojů… prostě vše co ke svatbě patří, umocněno  prostředím zámku, přilákalo zájemce nejen z řad dosud svobodných  párů, které uvažují o svatbě.

 

 dsc2237

Miss Lucie Váchová Křížková “svatební den” moderovala a podobně jako ostatní si ho užívala.

Práce svatebních koordinátorů, kteří pomohou se všemi detaily, na které byste možná ani nepomysleli a pak je doháněli na poslední chvíli, je opravdu do jisté míry umělecké dílo. Všechno se musí sladit, přesně naplánovat,  změřit, spočítat, leckdy je zapotřebí i trochu přesvědčovat.

 

 dsc2280

Všechno by mělo mít svůj styl, i když jsou někteří zákazníci neoblomní. Ale  většinou se podaří  společně dosáhnout kýženého efektu, shodují se organizátoři akce – plzeňské svatební agentury GaPe Services a GaPe Business.

 

Ačkoliv u nás dosud není běžným zvykem pověřit organizováním svatby koordinátora, na zámku se mohli zájemci přesvědčit, že opravdu v mnohém dovedou poradit, pomoci, rychle zasáhnout a  šťastné páry si tak mohou užít svůj velký den bez starostí a obav. I ochutnávka svatebního menu a vín vyšla na jedničku. Zájem vzbudila také přehlídka svatebních šatů pro nevěstu i ženicha.

 

Jak vypadal zámek v obležení nevěst se můžete podívat ve fotogalerii – snímky Vladana Strejce  vám atmosféru svatebního dne přiblíží.

(red)