Posviť si na budoucnost

posvit-a3h-zs-data-v4

Posviť si na budoucnost

 

Festival vzdělávání a kariérového poradenství Posviť si na budoucnost se během let stal oblíbeným cílem studentů základních škol, kteří si vybírají střední školu a tím i další profesní směřování.

 

Letošní ročník se uskuteční 18. a 19. října 2019 opět v areálu DEPO2015. Na festivalu se představí desítky vystavovatelů z řad středních a vysokých škol, ale také nejvýznamnějších firem z různých oborů.

 

Posviť si na budoucnost bude opět dvoudenní – páteční program je určen převážně školám a je nutné se na něj předem registrovat, v sobotu, kdy do DEPA tradičně míří žáci se svými rodiči, je vstup možný bez registrace. V pátek se brány areálu otevřou v 8:00 hodin, přičemž předpokládaný konec programu je ve 14:00 hodin, v sobotu mohou návštěvníci dorazit od 9:00 do 12:00 hodin. 

 

Každý rok je připravena metodika, která efektivně připraví studenty na festival. Metodické karty si mohou všichni volně stáhnout před festivalem na webu Posviť si na budoucnost nebo vyplnit přímo na místě. Jak se připravit na festival a optimálně využít metodickou kartu se dozvíte na videu.

 

Záštitu nad akcí převzal hejtman Plzeňského kraje. Festival, který v minulém roce získal Národní cenu kariérového poradenství, je unikátní zapojením širokého spektra partnerů, kteří společně přispívají k vysoké odborné úrovni a komplexnosti akce. Organizačně a finančně se na přípravě akce podílejí Správa informačních technologií města Plzně, Plzeňský kraj, Krajská hospodářská komora v Plzeňském kraji, Úřad práce ČR – krajská pobočka v Plzni, Info kariéra, Czech Invest a Regionální rozvojová agentura Plzeňského kraje.

 

Více informací, včetně seznamu jednotlivých vystavovatelů, je k dispozici na webových stránkách www.posvitsinabudoucnost.cz. Aktuality můžete sledovat také na Facebooku nebo Instagramu.

 

zdroj: pk

{jcomments off}