vitezky

Ještě zbývá 7 dní

Uzávěrka přihlášek do soutěže DÍVKA ŠUMAVY 2013 již 15. dubna

Blíží se uzávěrka přihlášek do 8. ročníku soutěže o nejkrásnější dívku na českém jihozápadě.
Základní podmínkou je trvalé bydliště v Plzeňském, či Jihočeském kraji a věk mezi 18 – 25 rokem.

 

„Neměříme centimetry, nevážíme kilogramy, hledáme dívky, u kterých je krása věčná, vychází ze srdce,
nové tváře, osobnosti, krásu, talentované, ambiciózní slečny, které mají chuť zviditelnit svoji osobnost, naučit a dozvědět se nového. Na finalistky čeká spousta zajímavých setkání, besed, přednášek, např. malá “Škola pro ženy” pod vedením koučky, Lenky Černé, výživová poradkyně Margit Slimáková, péče luxusních fitness center Golden Body s Markétou Křížovou a Fitness 14 s Jirkou Gruntorádem, či týmu image studia Design Block pod vedením Dity N. Bezděkové čerstvé vicemistryně ČR v make-up, zdravé opalování v Salonu Oáza, krásné šaty značky Desigual, či luxusní značka Victoria’s Secret by Chickie!, velké focení a oficiální představení v největším západočeském music clubu Pantheon, příjezd limuzínou, společná večeře v Zeke sushi, spousta krásných cen, jako například týdenní dovolená v Itálii, pronájmy osobních automobilů, víkendové pobyty na Šumavě, šperky, originální korunky z pravých přírodních kamenů, účast na akcích po celém regionu a mnoho dalšího, “ říká manažerka projektu Bc. Pavlína Němečková.

vitezky

Vítězky loňského ročníku

 

Patronkou 8. ročníku se stala Miss ČR’03 Lucie Křížková, která nejen, že zasedne v castingové porotě, rovněž předá dívkám své zkušenosti z modelingu, světa soutěží krásy a médií, ale také převezme výtěžek z letošní dražby korunky, který poputuje na o.s. Dobrý skutek.

 

Dívky se mohou do 15. dubna zaregistrovat a prostřednictvím www.divkasumavy.cz, obdrží pozvánku na casting. Casting pro Jihočešky se uskuteční 20. dubna v Českých Budějovicích a pro dívky  Plzeňského kraje 27. dubna v Plzni.

prihlaska2

 

-tz,red-