Paddy’s Bangers odehrají koncerty v dubnu

koncet presunutý

 

Vážení kamarádi, přátelé, příznivci naší skupiny,

z dnešního rozhodnutí vlády jsme smutní, ale nedá se nic dělat. Zákaz pořádat akce nad 100 lidí se vztahuje i na naši St. Patrick’s Night IV.

 

Doufáme, že se během pár týdnů situace uklidní a my budeme moci odehrát představení s premiérou našeho amerického filmu TENKRÁT NA ZÁPADĚ tak, jak jsme ho měsíce plánovali.

 

Protože se nám v nejkratším možném čase podařilo domluvit se SIRKUSem na novém termínu, můžeme St. Patrick’s Night IV přesunout na sobotu 18. dubna 2020 od 16:00 a 20:00 hod.

 

Vstupenky zakoupené na tuto sobotu zůstávají automaticky v platnosti i na nový dubnový termín.

 

Pokud se Vám tento termín nehodí, můžete svoje zakoupené vstupenky vrátit do konce března buď fyzicky v kanceláři SIRKUSu (pokud jste si vstupenky pouze zarezervovali a následně koupili na prodejních místech SIRKUSu) nebo v případě, že jste si vstupenky rovnou koupili a zaplatili kartou, je možnost vrátit Vám peníze zpět na bankovní účet, ze kterého byla platba provedena.

Pokud upřednostníte druhou možnost, prosím spojte se s Jakubem Krakovčíkem přes e-mail krakovcik@kulturasusice.cz nebo na telefonu 376 523 360.

 

Pro představení, která se měla konat další víkend v Kašperských Horách a Dlouhé Vsi se snažíme také najít náhradní termín, tzn. že ani tato vystoupení bohužel neodehrajeme.

 

Paddy’s afterparty v Tradičním Kloubu se uskuteční po našem vystoupení v sobotu 18. dubna 2020.

 

Celá situace nás velmi mrzí, ale pokud by toto opatření zachránilo byť jediný život, tak má smysl a respektujeme ho.

Nebude to už St. Patrick’s Night na irský svátek sv. Patrika jako každý rok, ale i tak doufáme, že si ho užijeme úplně stejně! 

 

Vaši Paddy’s Bangers

{jcomments off}