Kino se uchází o titul

Hlasovat pro sušické kino můžete i vy!

Soutěž stavba roku Plzeňského kraje slaví jubileum. Nově předá i Cenu veřejnosti. Letos 10. ročník veřejné soutěže Stavba roku Plzeňského kraje byl slavnostně vyhlášen 7. února v Měšťanské besedě, mezi přihlášenými budovami je také sušické kino, které v loňském roce prošlo celkovou opravou. O titul se uchází v kategorii rekonstrukce budov.

img 7704

V pondělí 8. dubna si zrekonstruovanou a v loňském roce do provozu uvedenou budovu sušického kina přišla prohlédnout odborná porota, která jednotlivé přihlášení projekty posuzuje. Následně po vyhodnocení bude nominovat stavby na udělení titulu – STAVBA ROKU PLZEŇSKÉHO KRAJE 2012. Od 26. 4. 2013 bude probíhat také veřejné hlasování z nominovaných staveb na CENU VEŘEJNOSTI (prostřednictvím www.stavbarokupk.cz).

 

Vyhlášení výsledků soutěže STAVBA ROKU PLZEŇSKÉHO KRAJE 2012 se uskuteční na Slavnostním večeru soutěže dne 28. 5. 2013 v Měšťanské besedě v Plzni.
Všechna přihlášená stavební díla budou prezentována, podobně jako v předchozích ročnících, prostřednictvím putovní panelové výstavy.

-red-

 

{gallery}susice/2013/duben/stavba_roku/{/gallery}