Příště na skotačenou!

Máma nosič, táta kočár….

Ale jistě, dá se s nimi užít spousta legrace a když je to ve velké hale, se spoustou kamarádů a “velkou Hankou”, která vymýšlí prima soutěže, nemá to chybu.

img 7737

Už potřetí se sešli rodiče s dětmi  na  malé (?) sportovní olympiádě, kterou připravuje  cvičitelka Hanka Habartová. Je to odměna pro všechny – pro rodiče za to, že  vedou své děti ke sportu a společně s nimi tráví volné chvíle, pro děti za to, jak ohromně se snaží. A to od capartů kteří sotva umí chodit, až po ty ‘zkušenější’, které už k Hance s mámou nebo tátou (případně babičkou) chodí několik let.

 

img 7765

Pondělní  sportovní klání  ani letos nepostrádalo barevnost, radost a smích. Ježdění na mámě nebo tátovi, zápolení se škodolibou kunou, skákání, běhání, lezení…..disciplín bylo dost a přesto se na konci zdálo, že dětem energie neubylo.   A jako vždycky – nejde přece o to vyhrát, ale o to, pořádně si to užít! Což splnili všichni beze zbytku a tak nakonec kromě sladké odměny dostali od Hanky i velikou medaili s jedničkou – vyhráli všichni!

img 7796

A příště? Přece zase s Hankou, na cvičení rodičů s dětmi, NA SKOTAČENOU!

-red-

Další snímky najdete ve fotogalerii.